magdaradek pisze:co to się porobiło, że mi się plaskacze coraz bardziej podobają

a najbardziej te egzotyczne z krótką sierścią. Prześmieszne mordeczki

AgaPap pisze:Ty na tym wątku to lepiej nie pisz takich rzeczy, bo Ci zaraz aamms znajdzie jakiegoś plaskatego

aamms pisze:No jasne..
Przecież już pytałam czy poszukać..

agaPap pisze:NO właśnie i w dodatku szybko reaguje, a ja jeszcze dodam, że odwiedzać aamms też nie można, bo to zaraźliwe. Do mnie po 3 miesiącach od odwiedzin wprowadziła się taka jedna plaskata i siedzi już 1,5 roku prawie. A miała być tylko tymczasem generalnie, ale jakoś tak ma problemy kuwetkowe, więc "chyba" domku jej się nie znajdzie (tak to tłumaczęTŻtowi) i zostanie

AgaPap..

Oczywiście współczuje problemów kuwetkowych ale bardzo się cieszę, że puchata zostanie u Ciebie..
A tak przy okazji, nie wiem czy na coś się przyda ale napiszę..
U mnie Rudi z Kobylej Góry, który teraz jest u kasiuni773, też starannie omijał kuwetkę..
U kasiuni uspokoiło się dopiero jak przestał mieć konkurencję w postaci drugiego kocura.. wcześniejszego rezydenta tolerował ale jak przyszedł mały tymczasik - chłopczyk, to znowu się zaczęło omijanie kuwetki..
A teraz, jak ma prywatny harem, to sioosia tylko do kuwetki..
A tak przy okazji - AgaPap, zapraszam ponownie..

Magdaradek, jeśli będziesz w Warszawie i będziesz chciała zobaczyć jak wygląda teraz Bazyl, to również zapraszam..