Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:dzisiaj pirat w bopjowym nastroju. trudno mu było podać leki, zwłaszcza że od wczoraj mam lewą rękę niesprawną. znowu mnie dzikun ugryzł. dzisiaj w autobuesie najpierw zaczęło mi walić serducho, potem ogłuchłam a na koniec pojawiły mi sie czarne plamy przed oczami. zdąrzyłam wysiąść w ostatniej chwili. rozłożyłam się na przystankowej ławce i tak czekałam aż nadjedzie pusty autobus.
Pirat ma się zapewne lepiej niż ja. Goni Viki. Ma nowego kumpla Marcela, zamknięty jeszcze w kuchni ale się poznają powoli.
wiga138 pisze:Akima pisze:dzisiaj pirat w bopjowym nastroju. trudno mu było podać leki, zwłaszcza że od wczoraj mam lewą rękę niesprawną. znowu mnie dzikun ugryzł. dzisiaj w autobuesie najpierw zaczęło mi walić serducho, potem ogłuchłam a na koniec pojawiły mi sie czarne plamy przed oczami. zdąrzyłam wysiąść w ostatniej chwili. rozłożyłam się na przystankowej ławce i tak czekałam aż nadjedzie pusty autobus.
Pirat ma się zapewne lepiej niż ja. Goni Viki. Ma nowego kumpla Marcela, zamknięty jeszcze w kuchni ale się poznają powoli.
powinnaś się PRZEBADAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...w nowej pracy i tak będziesz musiała to zrobić...nie będzie już wymówki !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości