DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 9:50 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

dzisiaj pirat w bopjowym nastroju. trudno mu było podać leki, zwłaszcza że od wczoraj mam lewą rękę niesprawną. znowu mnie dzikun ugryzł. dzisiaj w autobuesie najpierw zaczęło mi walić serducho, potem ogłuchłam a na koniec pojawiły mi sie czarne plamy przed oczami. zdąrzyłam wysiąść w ostatniej chwili. rozłożyłam się na przystankowej ławce i tak czekałam aż nadjedzie pusty autobus.

Pirat ma się zapewne lepiej niż ja. Goni Viki. Ma nowego kumpla Marcela, zamknięty jeszcze w kuchni ale się poznają powoli.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 31, 2010 10:05 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:dzisiaj pirat w bopjowym nastroju. trudno mu było podać leki, zwłaszcza że od wczoraj mam lewą rękę niesprawną. znowu mnie dzikun ugryzł. dzisiaj w autobuesie najpierw zaczęło mi walić serducho, potem ogłuchłam a na koniec pojawiły mi sie czarne plamy przed oczami. zdąrzyłam wysiąść w ostatniej chwili. rozłożyłam się na przystankowej ławce i tak czekałam aż nadjedzie pusty autobus.

Pirat ma się zapewne lepiej niż ja. Goni Viki. Ma nowego kumpla Marcela, zamknięty jeszcze w kuchni ale się poznają powoli.

powinnaś się PRZEBADAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...w nowej pracy i tak będziesz musiała to zrobić :D ...nie będzie już wymówki !
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Śro mar 31, 2010 10:11 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:dzisiaj pirat w bopjowym nastroju. trudno mu było podać leki, zwłaszcza że od wczoraj mam lewą rękę niesprawną. znowu mnie dzikun ugryzł. dzisiaj w autobuesie najpierw zaczęło mi walić serducho, potem ogłuchłam a na koniec pojawiły mi sie czarne plamy przed oczami. zdąrzyłam wysiąść w ostatniej chwili. rozłożyłam się na przystankowej ławce i tak czekałam aż nadjedzie pusty autobus.

powinnaś się PRZEBADAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...w nowej pracy i tak będziesz musiała to zrobić :D ...nie będzie już wymówki !

ranyście ale byk 8O
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 31, 2010 10:22 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

...na komputerze to sie częso zdarza, zwłaszcza kiedy podglączasz miau w pracy.............
------------------------

wiga138

Post » Pt kwi 09, 2010 18:17 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Coś strasznie tu cichutko 8O Jak nasz bojownik ? jak zdrówko i nastawienie do życia ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 23, 2010 13:23 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

halooooooooooooooooooo ! Piratku !! Jak się masz ?
------------------------

wiga138

Post » Pt kwi 23, 2010 14:02 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

To ja dzisiaj drugi % podatku na AFN w zwiazku ze złożonym zobowiązaniem i w podziekowaniu za Pipi :1luvu:
Prosimy o jakieś wieści o Piracie, bo mi się to nie podoba :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 23, 2010 14:53 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek żegna swojego przyjaciela Marcela. Jedziem yzaraz na Sląsk. Piratek ma się nieźle. Od kilku tygodniu dodałam mu relanium. Miał dostawac po tabletce ale po polówce nie kontrolował swojego ciała więc dostaje po ćwiartce. Odkąd podaję relanium ataki się nie powtórzyły :1luvu:

Czasem malepszy dzień, a czasem gorszy. Niestety zbliżają się ciepłe dni, które dla Pirata będą bardzo ciężkie. Na szczęście mam zimną kuchnię, w której może się schować.

Wiecej napisze jak wrócimy, może nowe fotki porobię wreszcie.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon kwi 26, 2010 9:24 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Super wiadomości !!!! :D :D :D
------------------------

wiga138

Post » Pon kwi 26, 2010 18:27 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek ma nową koleżankę Marinę :1luvu: Obydwoje z Viki smiesznie zareagowali bo patrza na nią jakby była kosmitką. Mam nadzieję, że przy nich dziewczyna rozkwitnie.

Piratek ok, ale te ciepłe dni dają mu popalić. Dzisiaj np musze podac mu zastrzyk z furosemidu bo krążenie słabsze i tabletki nie działają tak dobrze. Piratek zazdrosny, pilnuje mnie na każdym kroku.

Dzisiaj na stole operacyjnym wylądowała najstarsza kotka od moich rodziców. Nie chcieli jej ciąć, ale się uparłam. Wyciągnęli jej z brzucha 3 wielkie guzy: 1 kurze jajo i 2 przepiórcze. Ja nie wiem gdzie to się mieściło 8O 8O Ropomacicze zaawansowane. NA szczęście szybko się wybudziła i zaczęła niestety szaleć - narkotyki. Po 3 godzinach wreszcie padła i śpi.

Nie może być spokoju...Niedługo wystawię jakiś bazarek.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro maja 12, 2010 19:18 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek ma 5 nowych przyjaciół. Koleżankę Marinę i 4 maluchów. Opiekuje sie nimi jak swoim idziećmi. Wylizuje, uklada do spania, jak trzeba to trzepnie w ucho. Pozwala się też ssać :-)

Na bazark uzbieram na leczenie dla maluchów (kk) i Renala dla Pirata.. Oto fotki :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Bazarek różności dla miłośników piratka i jego nowych kumpli:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=111220
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon maja 24, 2010 10:19 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

JESTEM !!! Po długim urlopie. Zajrzę tu później.
------------------------

wiga138

Post » Pon maja 24, 2010 12:30 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Witamy :1luvu:
Gosiara

Post » Pon maja 24, 2010 18:11 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek-Nianiek :ok:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

[poprzednia][następna]