Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Sob lis 14, 2009 7:42 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lis 14, 2009 10:58 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Wielbłądzio pisze:Pluszak jest głupi.

Pod moim laptopem leży złożona kartka papieru. Trochę wystaje. Jakieś pół godziny temu siedzący tu obok mnie Plusik postanowił sobie tę kartkę spod laptopa wyciągnąć: w tym celu najpierw długo się w nią wpatrywał, po czym podjął próby wyciągnięcia kartki łapką, przy pomocy pazurków. Całkiem rozsądnie, wydawałoby się. Niestety, laptop jest stary i ciężki, Plusiowa łapka nie dała rady. I wiecie, co moje piękne durne zwierzątko zrobiło na koniec po iluś nieudanych próbach...?
Otóż trochę się cofnęło, napuszyło... i wydało z siebie 'groźne', acz nieco zrezygnowanie "phyyy". Nie wiem, czy było ono skierowane bardziej do kartki czy do laptopa :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:
Może na koniec to było jakieś brzydkie słowo?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 14, 2009 20:07 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Może i tak, pewnie od Mamusi się takich nauczył :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lis 14, 2009 20:14 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Rozsypka totalna. Wstałam około 16.30. Nadal nie zrobiłam kompletnie NIC jeśli chodzi o naukę do egzaminu :( Oby jutro nie było tak samo, bo znów coś sobie w życiu sp***rzę tylko z własnej winy :( ...
Za chwilę idę walczyć z Królewną i ze strzykawką :roll: , a potem mam zamiar długo leżeć w ciepłej wodzie z pianą i pić gorącą herbatę...
Królewna po sterydzie żre jak świnia, ale wcale mnie to nie pociesza. Zastanawiam się, co jej ten cholerny steryd najszybciej zniszczy w środku :( :( :(

Smutno :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lis 14, 2009 22:05 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Busia ukłuta. Dostała jedzenie.
Serce mi się kraje, boję się o nią, jest coraz chudsza i słabsza :crying:

Wielbłądzio

Post » Sob lis 14, 2009 22:08 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Może nie będzie tak źle , :ok: :ok: :ok: i .........Obrazek zaciśnięte .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 14, 2009 22:14 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Będzie Paweł, niestety będzie :cry: Tego pieprzonego plazmocytarnego zapalenia dziąseł nie da się niczym wyleczyć, sterydy podaje się tylko na uśmierzenie bólu, tj. na to, żeby kot był w stanie w ogóle cokolwiek jeść, innego nawet tego typu 'lekarstwa' nie ma, a sterydy powoli wykańczają organizm, w przypadku Buśki już i tak bardzo słaby...
Ja zresztą gołym okiem widzę, że jest coraz gorzej: chudnie, linieje na potęgę, jest coraz smutniejsza, ucieka w ciemne kąty...
Ona ma dopiero pięć lat, prawdopodobnie nawet niecałe, dlaczego :( :( :( ...?

Wielbłądzio

Post » Sob lis 14, 2009 22:40 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Wielbłądzio pisze:Busia ukłuta. Dostała jedzenie.
Serce mi się kraje, boję się o nią, jest coraz chudsza i słabsza :crying:

Kasieńko, spokojnie. Mocno trzymamy kciuki za Busiunię.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lis 14, 2009 22:42 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Wielbłądzio pisze:Będzie Paweł, niestety będzie :cry: Tego pieprzonego plazmocytarnego zapalenia dziąseł nie da się niczym wyleczyć, sterydy podaje się tylko na uśmierzenie bólu, tj. na to, żeby kot był w stanie w ogóle cokolwiek jeść, innego nawet tego typu 'lekarstwa' nie ma, a sterydy powoli wykańczają organizm, w przypadku Buśki już i tak bardzo słaby...
Ja zresztą gołym okiem widzę, że jest coraz gorzej: chudnie, linieje na potęgę, jest coraz smutniejsza, ucieka w ciemne kąty...
Ona ma dopiero pięć lat, prawdopodobnie nawet niecałe, dlaczego :( :( :( ...?

Kasiu, nie znam się, ale z tym można żyć? Nie wiem, jak to na dłuższą metę wygląda.. :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lis 14, 2009 22:44 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

I co ja Ci na to mogę odpowiedzieć :roll: .
Kropusia od dwóch lat prawie co miesiąc bierze zastrzyki z sterydu a związany z tym stres i przerażenie powodują że na widok transporterka wieje na szafę albo za meble , u Wetki trzęsie sie jak galareta i nie dość że atakuje każdego kto zbliży do niej swe dłonie to często załatwia sie na stole zabiegowym :( . Nikt nie wiedział że Kropusia jest chora do czasu aż sie to ujawniło no i też mnie to nieraz osłabia , pierwszy po wielu latach kot i takie chorowite biedactwo , kilkakrotnie ktoś z bliskich mi nawet mówił żebym ją oddał do schroniska i wział sobie zdrowego kota ale ona będzie ze mną do końca swych dni .Jest mi bliższa niż ludzie których znam Ot życie ..................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 15, 2009 5:25 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lis 15, 2009 6:11 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Kasiu, Azorek też ciągle na sterydach, sama wiesz że nie ma innego wyjścia... Są sytuacje na które nie mamy wpływu, najmniejszego :(, tak już po prostu jest i trzeba z tym żyć :(

Ucz się Słoneczko :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lis 15, 2009 14:31 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

gattara pisze:Kasiu, Azorek też ciągle na sterydach, sama wiesz że nie ma innego wyjścia... Są sytuacje na które nie mamy wpływu, najmniejszego :(, tak już po prostu jest i trzeba z tym żyć :(

Moja chuda Królewna jest jakoś wyjątkowo smętna, cały czas leży skulona, śpi albo i nie śpi, patrzy na mnie jakby z wyrzutem... Na mokre wręcz się rzuca, próbuje jeść i suche - ale co z tego :( Jest obrażona, nie przychodzi na noc do łóżka, gnieździ się na kocich poduchach na biurku...
Czuję, że nie jest dobrze. Zachowanie Królewny też to potwierdza :(

A ja dopiero wstałam, dopiero zacznę jakąś szczątkową 'naukę' :( Nie mogę pogodzić się z tym, czego dowiedziałam się w piątek. Niby wszystko to było do przewidzenia i ani przez chwilę nie miałam złudzeń, że będzie inaczej, ale jednak: znów zabolało jak cholera. Najsmutniejsze jest dla mnie to, jakim cudem dorosły i całkiem niegłupi człowiek, który w dodatku wielokrotnie zapewniał Cię o przyjaźni, może do tego stopnia stać się zaprogramowanym narzędziem na użytek niegodziwości kogoś innego :? :(

Wielbłądzio

Post » Pon lis 16, 2009 8:39 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Wielbłądzio pisze:
gattara pisze:Kasiu, Azorek też ciągle na sterydach, sama wiesz że nie ma innego wyjścia... Są sytuacje na które nie mamy wpływu, najmniejszego :(, tak już po prostu jest i trzeba z tym żyć :(

Moja chuda Królewna jest jakoś wyjątkowo smętna, cały czas leży skulona, śpi albo i nie śpi, patrzy na mnie jakby z wyrzutem... Na mokre wręcz się rzuca, próbuje jeść i suche - ale co z tego :( Jest obrażona, nie przychodzi na noc do łóżka, gnieździ się na kocich poduchach na biurku...
Czuję, że nie jest dobrze. Zachowanie Królewny też to potwierdza :(

A ja dopiero wstałam, dopiero zacznę jakąś szczątkową 'naukę' :( Nie mogę pogodzić się z tym, czego dowiedziałam się w piątek. Niby wszystko to było do przewidzenia i ani przez chwilę nie miałam złudzeń, że będzie inaczej, ale jednak: znów zabolało jak cholera. Najsmutniejsze jest dla mnie to, jakim cudem dorosły i całkiem niegłupi człowiek, który w dodatku wielokrotnie zapewniał Cię o przyjaźni, może do tego stopnia stać się zaprogramowanym narzędziem na użytek niegodziwości kogoś innego :? :(

Może, zapewniam.Współczuję Kasiu.. :|

Kciuki za kotusie.I za Ciebie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 16, 2009 20:09 Re: Najdroższe Dranie...OBAMKA MA DOM, Busiunia znów źle :(

Wstałam na chwilę, musiałam zrobić zastrzyk Królewnie :( Ale tak poza tym: od powrotu do domu odsypiam nocną naukę, zaraz zamierzam kontynuować :oops:
Egzamin OK. Wyników jeszcze nie ma, ale wyliczyłam sobie, że tak czy inaczej zdam, wg mnie nawet całkiem nieźle :) Cholera, zdolna bestia jestem 8) Jedna noc (z kilkoma przerwami na półgodzinne kimanie) nauki: kilkadziesiąt stron w zeszycie, prawie 10 skryptów A4 (no dobra, większość tylko przejrzałam, ale za to z jakim zrozumieniem :wink: ), jakieś gotowe pytania testowe... Nie zdążyłam tylko z jednym jedynym tematem i to wyłącznie dlatego, że po piątej nad ranem postanowiłam podarować sobie jeszcze 40 minut snu...
Ech, szkoda, że kilka lat temu nie byłam taka mądra i przepieprzyłam swoją magisterkę :twisted:

Królewna BARDZO smutna :(
Ja teraz już raczej też.
Dobranoc...

Znajdźcie mi Mikołaja / :rudolf:, który zasponsorowałby mi nowy aparat foto :roll:
Bo chciałabym, a nie mam za co :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]