Cześć Mój Przystojniacho!!!Nooo i cały czas grzmi.Moja Dużą deszczyk dorwał po drodze,jak szła do domu i wyglądała jak zmokła kura hahahahaha,mmmrraaauuu
Zupełnie tak jak moja Duża wczoraj... u nas dopiero grzmi ale burza zaczeka aż moja Duża zrobi zakupy i z plecakiem i cieżkimi siatkami bedzie wracała do domu i nie będzie miała jak rozłozyć parasola
Chwalicie filmy ale gdzie one sa... ja nic nie widzę Choco
Skarbeńku Choco,na pierwszej stronce naszego wąteczku,masz cały spis gdzie są foteczki i filmiki,na których stronach
Później wrzucę jak Moja Miłość sępi ode mnie okienko,żebym jej otworzyła.Nie jest to śpiew co zazwyczaj,ale będziecie mieli "namiastkę" tego co się dzieje,jak okienko zamknięte
milenap pisze:Myszka w ogóle jest rozgadaną panienką
Żebyś wiedziała Milenko,jak ją coś nawiedzie to pysio jej się nie zamyka,ale o co jej k'mon, to nie raz się zastanawiamy.Bodaj w sobotę,leżała se na szafce i naokrągło,na przemian z ziewaczkiem,caaaalutkie opowiadanko mieliśmy.My do siebie a Miśka po swojemu,chyba do nas...
Cześć Mój Przystojniach.Oj jest parno,ale Duża mi na razie okienka nie otwiera,bo wczoraj przelazłam prawie do mojej sąsiadki zza ściany na balkon.Ale sąsiadka też wyglądała za mną,wiesz...Ona jest ode mnie starsza.Duża powiedziała,że wstawi jej zdjęcie u nas,mmmrrraaauuu
Nie,nie zabezpieczaliśmy.Nie wiadomo kiedy będą blok ocieplać i założyc żeby za jakiś czas ściągać to nie teges jakoś.Ona jak jest na okienku to i tak pod naszym okiem.A będę chciała przejść się do sklepu z oknami po takie cóś jak a'la moskitiera.Ale to tez trza znaleźć więcej wolnego żeby za tym połazić