O Boże, Ty też?Wielbłądzio pisze:To kolejny z dopadających mnie czasem nocami koszmarów, zaraz po 1. upiornych wizjach powrotu do mięsożerstwa, 2. upiornych wizjach chodzenia z brzuchem lub wychowywania małego rozwrzeszczanego ludzkiego potffora![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
O Boże, Ty też?Wielbłądzio pisze:To kolejny z dopadających mnie czasem nocami koszmarów, zaraz po 1. upiornych wizjach powrotu do mięsożerstwa, 2. upiornych wizjach chodzenia z brzuchem lub wychowywania małego rozwrzeszczanego ludzkiego potffora![]()
kalair pisze:Biedny Wielbłądek...Mało,że śni Ci się mięcho, to jeszcze o członkach - surowych pewnie-musisz czytać..
![]()
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Biedny Wielbłądek...Mało,że śni Ci się mięcho, to jeszcze o członkach - surowych pewnie-musisz czytać..
![]()
Myślisz, że obgotowane byłyby mniej traumatyczne?
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Biedny Wielbłądek...Mało,że śni Ci się mięcho, to jeszcze o członkach - surowych pewnie-musisz czytać..
![]()
Nie próbowałam![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Biedny Wielbłądek...Mało,że śni Ci się mięcho, to jeszcze o członkach - surowych pewnie-musisz czytać..
![]()
Nie próbowałam![]()
![]()
Zaraz zaraz, twierdzisz, że Ty jesz mięso... Czyli skrzydełka, nóżki itp - a to są jakby nie patrzeć członki. Jadasz surowe?
Taaa, domyślam się o jakich członkach myślałaś... Boszzz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości