Rano jest dokładnie to samo, oczywiście festiwal jest tym dłuższy, im bardziej ja zaspałam i muszę biec do pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Nelly jak już będzie bardzo niedobry, to spakujemy plecaczek...i do Poznania daleko nie mamy![]()
milenap pisze:I wiecie jak to się kończy? cała podłoga w promieniu 1 m zachlapana, Gluś z mokrymi łapami zwiewa przede mną (nie lubi mycia łapek) najczęściej na łożko, żeby tam umyć to, czego nie zdążył wytrzeć o wykładzine i łóżko:
milenap pisze:No u mnie same hrabiostwo zgarnięte z podwórka, "rasowe" burasyi żaden nie zrobi drugi raz
:
Nelly pisze:A to u mnie nie. Może być zawalona, ominą "zaspy" i robią swojeObydwa.
milenap pisze:Kasiu, przyzwyczaiłabyś się!![]()
Wpadłam tylko na chwile, zaraz jedziemy na Zylexis, ostatni.
milenap pisze:Kasiu, NIC sie dziać nie bedzie, nie może!!!!
Zmykam do weta, potem jeszcze wpadne!
milenap pisze:Kristinbb, to jak wróce od weta, to Ci wyśle linka z namiarami na żwirek.
Dokładnie taki,jak Pinio,te kiełbaski drewniane, a 2 worki po 30l kosztują razem z kurierem niecałe 50 zł. Już 2 razy zamawiałam, ekspresowa przesyłka, wszystko w porządku.
kropkaXL pisze:
Ja ostatnio przeszłam na Cat Best ECO+-jest świetny i najwazniejsze,że można go wrzucac do toalety(no i zbryla się!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Kankan, Lifter i 22 gości