anna09 pisze:Proszę wymiziać ode mnie dziewczynki, na pewno będzie im milej, jeśli zrobię to za Twoim pośrednictwem
Prawdopodobnie tak - mimo mojej pracy nad nimi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Proszę wymiziać ode mnie dziewczynki, na pewno będzie im milej, jeśli zrobię to za Twoim pośrednictwem
kasia86 pisze:Pozdrawiamy niedzielnie i mam nadzieję, że i ja Was odwiedzę tego lata, o ile mogę?![]()
grrr... pisze: Szkoda, że się nie uda spotkać we trójkę. Co do soboty czy innego terminu, to jeszcze się umówimy.
grrr... pisze: Strasznie teraz widać tą duża dziurę w boku Zuzi. Jak sobie pomyślę, że ta zastępująca dr S. lekarka mogła dać ten sam antybiotyk w tabletkach zamiast w zastrzykach (dr S. tydzień później tak nam to dał), to mi się aż coś robi.
mb pisze:Ciekawe, co na to wszystko powie dr S., jak wróci![]()
A kiedy wraca
grrr... pisze:Ogólnie, to bardzo bronił tamtej lekarki (nawet jak się żaliłam, że chciała zostawić Zuzię w szpitaliku), nie podważał jej decyzji ani nie komentował - ot, taka solidarność lekarska.![]()
No i się narobiło.Ale widać, że jej to nie boli i że ogólnie dobrze się czuje - goni i bawi się z Kichocią, nawet tak na ostro. I nie daje się już tak przeganiać z najlepszych miejsc, jak wtedy, kiedy tak ją ten kk męczył.
grrr... pisze:Zuzia nie jest chorowita i ogólnie jest zdrowa, dopiero teraz się narobiło. Niektórzy mają znacznie gorzej.
mb pisze:A co do opinii o wetach to jest tak, że każdy ocenia na podstawie własnych doświadczeń. Dlatego ten sam wet jest często różnie oceniany przez różne osoby.
grrr... pisze: Zapomniałam dodać, że dr Baran, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, bał się Zuzi!I to mimo moich zapewnień, że jest naprawdę łagodna i niegroźna. Jeszcze nikt nigdy nie bał się Zuzi!
![]()
grrr... pisze: Och, jakże przyjemnie będzie Twoim, MB, koteczkom dziś wieczór rozkoszować się wygrzaną słonkiem trawką!Wymiziaj je proszę! Pozdrawiam!
anna09 pisze: Jak idą przygotowania i rozmowy z dziewczynkami?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości