TEKLA ZA TM.. :((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 22, 2009 15:39

_Tosia_ pisze:cioteczki, zobaczcie: http://allegro.pl/show_item.php?item=582073102

no Rysia u Karoluch.
a co?
Rysia jest z łodzkiego schroniska i ma swoj watek na maiu zalozony przez Magije.
U Karoliny ma raj i podziwiam te dzielna dziewczyne nad tak oddana opieka nad Rysia.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie mar 22, 2009 15:50

Etka pisze:
_Tosia_ pisze:cioteczki, zobaczcie: http://allegro.pl/show_item.php?item=582073102

no Rysia u Karoluch.
a co?
Rysia jest z łodzkiego schroniska i ma swoj watek na maiu zalozony przez Magije.
U Karoliny ma raj i podziwiam te dzielna dziewczyne nad tak oddana opieka nad Rysia.

nic, też jestem pełna podziwu!!
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Od: Pon mar 20, 2006 8:29

Post » Nie mar 22, 2009 19:52

Dopiero teraz odkryłam jakie Tekla ma słodkie i oryginalne pysio :1luvu:
A z tym oglądaniem telewizji to jej nikt nie pobije :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie mar 22, 2009 21:13

mokkunia pisze:Dopiero teraz odkryłam jakie Tekla ma słodkie i oryginalne pysio :1luvu:
A z tym oglądaniem telewizji to jej nikt nie pobije :D

Nieco ponad rok temu przez przypadek weszlam do watku Tekli. Zobaczyłam to pysio na pierwszej stronie i sie zakochalam!
Obrazek

Dzisiaj Tekla kibicowala Justynie Kowalczyk :D
Obrazek

a potem liczyła pieczarki :wink:
Obrazek

ale liczenie ja baaaaardzo zmeczyło
Obrazek
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Nie mar 22, 2009 21:18

śliczniutka, rozkoszna Tekla :1luvu:
Tylko żeby łobuzowanie czasem się jej wyłączyło :wink: co by Brejwi mocno nie męczyła :wink: :twisted:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon mar 23, 2009 7:15

slodka lobuziarka z niej, z tym telewizorem to ma ona fobie ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon mar 23, 2009 7:23

Ogladaczka:) piekna:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon mar 23, 2009 8:09

Drakul wszędzie wścibia swój ciekawski nochal! Nie idzie się od niej opędzic! Łazi po blacie w kuchni między garnkami czy jak wczoraj między pieczarkami, nie zrażona zagląda w szafki i talerze. Ostatnio wlazła mi do piekarnika! Na szczęście był zimny, ale prawie ja tam zamknelam.
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Pon mar 23, 2009 12:11

Drakul jest taki jak moja Liza i Gaja....nie moge nic zrobic w kuchni bo obie laza mi po blatach i wszystko musza widziec:) no szczegolnie jak kroje miesko:)
Obrazek

aga9955

Post » Wto mar 24, 2009 7:58

aga9955 pisze:Drakul jest taki jak moja Liza i Gaja....nie moge nic zrobic w kuchni bo obie laza mi po blatach i wszystko musza widziec:) no szczegolnie jak kroje miesko:)

Surowe miesko jak tylko szajka wyczuje, to sama rozpakowuje z reklamówek i próbuje ukraść :twisted:
Obrazek

Karotka

Post » Wto mar 24, 2009 10:33

Karotka pisze:
aga9955 pisze:Drakul jest taki jak moja Liza i Gaja....nie moge nic zrobic w kuchni bo obie laza mi po blatach i wszystko musza widziec:) no szczegolnie jak kroje miesko:)

Surowe miesko jak tylko szajka wyczuje, to sama rozpakowuje z reklamówek i próbuje ukraść :twisted:

Moja Suzi jest jeszcze bardziej cwana 8) potrafi otworzyć sobie plastikowe pudełko w którym trzymam szynkę plasterkowaną :lol:
wystarczy moment nieuwagi.
Efekt jest taki że mamy w pudełeczkach dodatkowe wywietrzniki po kłach Suzi :twisted:

Agness78

Post » Wto mar 24, 2009 10:56

Agness78 pisze:
Karotka pisze:

Moja Suzi jest jeszcze bardziej cwana 8) potrafi otworzyć sobie plastikowe pudełko w którym trzymam szynkę plasterkowaną :lol:
wystarczy moment nieuwagi.
Efekt jest taki że mamy w pudełeczkach dodatkowe wywietrzniki po kłach Suzi :twisted:

:ryk: a to dobre!

moje tylko wspólnie wyciagaja miecho z torby i z takim owinietym w folie uciekaja :D
Obrazek

Karotka

Post » Wto mar 24, 2009 11:22

:lol: :lol: :lol: zycie drogie Panie samo zycie:)

a ze kalki w jedzeniu dla ludzi....a ze klaki na stolach:) i slady lapek pernamentne i ze trudno gotowac bo laza wszedzie te wyzej wymienione lapki i trza uwazac zeby sie nie poparzyly.......to sa drobne szczegoly...nie mowiac juz o nawiewajacych kotach z kawalkami opakowanego miesa w pysiu:)
Obrazek

aga9955

Post » Wto mar 24, 2009 11:27

aga9955 pisze::lol: :lol: :lol: zycie drogie Panie samo zycie:)

a ze kalki w jedzeniu dla ludzi....a ze klaki na stolach:) i slady lapek pernamentne i ze trudno gotowac bo laza wszedzie te wyzej wymienione lapki i trza uwazac zeby sie nie poparzyly.......to sa drobne szczegoly...nie mowiac juz o nawiewajacych kotach z kawalkami opakowanego miesa w pysiu:)

taaa, łapki sa wszedzie

to niewiarygodne, ale moja 3 kg Fran potrafi ukraśc i uciekac z kilogramem miecha!
Obrazek

Karotka

Post » Wto mar 24, 2009 12:12

Karotka pisze:
aga9955 pisze::lol: :lol: :lol: zycie drogie Panie samo zycie:)

taaa, łapki sa wszedzie

to niewiarygodne, ale moja 3 kg Fran potrafi ukraśc i uciekac z kilogramem miecha!

:lol: :lol: :lol:

Mięsa mówisz... :D Ja ostatnio leżę na kanapie, patrzę kątem oka a Suzi w pyszczku przytargała bułkę w pysiu 8O , zabrałam bułkę i położyłam się na kanapie. Za chwilkę, słyszę coś szeleści... wołam Suzi diablico - zostaw reklamówkę... patrzę a ona idzie i ciągnie po ziemi reklamówkę z bułkami do pokoju :twisted:

Agness78

[poprzednia][następna]