Moderator: Estraven

kalair pisze:plaskatki!!!

moś pisze:na poczatek pragne zawiadomic ze Jj przeczytal sobie w pracy ostatnie strony mojego watku iwpadl oczywiscie na posty mowiace o jego zdolnościach i porazkach kulinarnych.Troszke sie uśmial ale w rezultacie wygladal na zadowolonego, szczegolnie z tego powodu ze niektore cioteczki mi go zazdroscily tzn jego pracy w kuchni Twisted Evil

maggia pisze:moś pisze:na poczatek pragne zawiadomic ze Jj przeczytal sobie w pracy ostatnie strony mojego watku iwpadl oczywiscie na posty mowiace o jego zdolnościach i porazkach kulinarnych.Troszke sie uśmial ale w rezultacie wygladal na zadowolonego, szczegolnie z tego powodu ze niektore cioteczki mi go zazdroscily tzn jego pracy w kuchni Twisted Evil
A czytał o tym, że masz dbać o niego?
![]()

moś pisze:maggia pisze:moś pisze:na poczatek pragne zawiadomic ze Jj przeczytal sobie w pracy ostatnie strony mojego watku iwpadl oczywiscie na posty mowiace o jego zdolnościach i porazkach kulinarnych.Troszke sie uśmial ale w rezultacie wygladal na zadowolonego, szczegolnie z tego powodu ze niektore cioteczki mi go zazdroscily tzn jego pracy w kuchni Twisted Evil
A czytał o tym, że masz dbać o niego?
![]()
No wlasnie to musialam mu dopowiedziec bo nie przebrnąl przez wszystkie posty![]()
Dla Maggii i kociamki![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 17 gości