Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 21:19 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

:lol: :lol: :lol: wyszło szydło z worka, jak nikt nie patrzył :mrgreen: Lonia też tak czasami ma, że jakby mniej syka, jak nikt nie patrzy ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt lis 20, 2009 21:21 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

przecudne fotki, bure koty chyba z natury są takie cierpliwe i miziaste, ale to przychodzi z wiekiem :mrgreen: :mrgreen:
a kociaki.. no po prostu cudeńka, czarny najfajniejszy, kostropysz:D
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pt lis 20, 2009 21:42 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

ile fajnych kotów :mrgreen:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lis 20, 2009 22:42 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

no to mnie Miluś zadziwił o tak 8O 8O 8O
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lis 22, 2009 9:30 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

Miluś :1luvu: Od początku mi się podobał! To jest super kot, tylko udaje niemiłego!
Paluszek

Post » Nie lis 22, 2009 13:53 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

nawet mi sie ten Milus podoba :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt gru 25, 2009 20:44 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - opad szczeny str.53

U nas skład osobowy bez zmian :( Tyle dobrego, że w "stałym" składzie relacje uspokoiły się. Koty żyją w zgodzie.
Z nowości, Gumek awansował na stanowisko kota mojego TŻ 8O TŻ nazwał go nawet Gumkiem Z. Na co ja pytam, czy on na pewno ma mieć na nazwisko Z... :?: TŻ odpowiada, że oczywiście tylko tymczasowo... A ja na to, że tych kotów i tak nikt nie będzie chciał :roll:

W mrozy koty jakoś nie chciały wychodzić na balkon. Z krótkich chwil, które udało mi się uchwycić:
Czarny Panter Ziutek:
Obrazek
Obrazek

Misiek wydaje się być nieco przytłoczony ilością śniegu, która zaległa na parapecie:
Obrazek

Inni na zimę reagują na swój sposób ;)
Obrazek

A to jest Miluś_którego_nikt_nie_chce:
Obrazek

Tak też można wykorzystać prezent gwiazdkowy:
Obrazek

Jednak inni znaleźli dla prezentu lepsze zastosowania:
http://www.youtube.com/watch?v=p0b3hlZum04
http://www.youtube.com/watch?v=t0DYvuKDpqY
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob gru 26, 2009 15:22 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

Różyczka :1luvu: Jak zwykle przepiękna!
A skąd sie bierze takie wypasione :twisted: zabawki?
Paluszek

Post » Sob gru 26, 2009 18:05 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

Paluszek pisze:Różyczka :1luvu: Jak zwykle przepiękna!

A czorny panter na śniegu to nie?
Paluszek pisze:A skąd sie bierze takie wypasione :twisted: zabawki?

Ja kupiłam na animalia.pl, było najtaniej: http://animalia.pl/produkt,15816,47,Cat ... C4%85.html
A w Krakowie to nie wiem. W Krakvet tego nie mają.
Właściwie to prezent dałam im jakieś trzy tygodnie temu i nadal jest w użyciu. Jak się znudzi, to schowam na jakiś czas.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob gru 26, 2009 18:37 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

Panter :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob sty 02, 2010 17:30 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

Wietrzenie potfforów odbywa się prawie codziennie. Niestety trudno zrobić im jakieś sensowne zdjęcia, bo jak tylko pojawiam się z aparatem, to zaraz spierniczają do środka :roll:

To zdjęcie jest niemal historyczne. Miluś nigdy, przenigdy nie wychodzi na balkon w takie zimno. Zazwyczaj ogranicza się do wąchania mroźnego powietrza. Wczoraj wieczorem coś mu najwyraźniej odbiło. Miluś opady śniegu najczęściej obserwuje z ciepłego miejsca na parapecie.
ObrazekObrazek

W przeciwieństwie do Milusia Ziutek na balkonie jest pierwszy. Niestety większość zdjęć z jego udziałem wychodzi nieostra. Dwaj pozostali amatorzy balkonu o każdej porze roku to Gumek i Misiek.
ObrazekObrazek
Obrazek

Siupsiupek usiłje zdobyć barierkę i .... jest udało się! Szacun dla Siupsiupka, Ziutkowi się nie udało.
ObrazekObrazek

Kot mojego TŻ czyli Gumek. Gumek uwielbia pudełko tekturowe, w którym przyniosłam kiedyś zakupy. Poniżej Gumek w pudełku "na żółwia".
ObrazekObrazek

Ciężkie jest życia kota, czyli Duzi znowu nie pozmywali naczyń. Wodnik Szuwarek nie ma jak wejść do zlewu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob sty 02, 2010 18:51 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

No wiesz, jak zerkniesz za Milusia, to zobaczysz czemu chłopak na balkon nie wychodzi - tam jakiś straszny zwierz patrzy! tylko ślepia widać! :lol:

zdjęcia piękne :)
i jak pięknie się zabaweczką bawią!

A Różyczka to wymiata, panter, nie panter, Różyczka w pozie na pleckach zawsze budzi we mnie zachwyt :1luvu: :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Sob sty 02, 2010 20:26 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

Jeden piękniejszy od drugiego, chłopaki kocie delicje :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sty 02, 2010 21:43 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

tajdzi pisze:No wiesz, jak zerkniesz za Milusia, to zobaczysz czemu chłopak na balkon nie wychodzi - tam jakiś straszny zwierz patrzy! tylko ślepia widać! :lol:

To jest najzwyklejsza w świecie latarnia :ryk:

tajdzi pisze:zdjęcia piękne :)

Dzięki za jak zwykle nieszczere komplementy :)

Wielbłądzio pisze:Jeden piękniejszy od drugiego, chłopaki kocie delicje :1luvu:

Ech, Wielbłądzio... Ty to tylko chłopaki i chłopaki ... ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob sty 02, 2010 21:54 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła!

Miluś bury i cudny, ale no niestety, to Siupek wymiata :love: :love: :love: Zawsze miałam do niego słabość, od kiedy był malutki (i nazywałam go Latarnik :twisted: ).

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]