Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 03, 2007 16:49

aha szkoda :( ale i tak góry izerskie są piękne :)

szyszunia

Od: Pt cze 29, 2007 12:57

Post » Wto lip 03, 2007 16:51

Szyszuniu, może następnym razem, bo karkonosze i okolice bardzo mnie ujęły i chciałbym tam pojechać z rowerami, może za rok /ikonka romarzona/...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lip 03, 2007 19:00

w jakuszycach kiedys bylam na "biegu Piastow".Po trasie nie mogłam wejśc na schody, tak mnie bolalo :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 03, 2007 21:59

ja teraz mam wakacje tak wieć w każdej chwili mogę wyskoczyć na rowery.czekam :) chyba że będe zarabiał na wyprawke dla kotów :)

szyszunia

Od: Pt cze 29, 2007 12:57

Post » Śro lip 04, 2007 11:57

Rozleniwiłam się troche i dawno na forum nie byłam. A ty zdążyłaś wrócić z Włoch i pojechać na następną wycieczke :D

Widoki, żeczywiście piękne. Mojej klasie pan z geografii urządził podobną wycieczke, tylko jednodniową. Też było wspaniale.
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Śro lip 04, 2007 13:00

kajka.14 pisze:Mojej klasie pan z geografii urządził podobną wycieczke, tylko jednodniową. Też było wspaniale.
Jednodniowa, bo masz bliżej :wink:

Justysia wczoraj straciła pierwszego zęba 8) Trzymała go przez chusteczke i kiwałą, podeszła mama i pociągnęła za rękę...i zęba nie ma...ale szok 8O tylko mamy kłopot, ząb zaginął...mama spotkała wróżkę zębuszkę i wzięła od niej pieniądze na mały prezencik :wink:

izaA

Post » Śro lip 04, 2007 21:41

A moje dziecko przy pierwszych czterech zębach czekało na wróżkę :evil: no i musiała przyjść :lol:
trochę Ci zaśmiece wątek, proszę, proszę nie gniewaj się ale na KŁ nikt nie chciał tego słuchać:

Jeszcze raz przepraszam ale wsłuchaj się w słowa, no dla mnie super.[/urlhttp://www.wrzuta.pl/audio/nXoE09y8Rq/

Wiesz jak bardzo wzruszy mnie jakiś wałek to chciałabym aby wszyscy, których lubię go wysłuchali, taka już wariatka jestem.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro lip 04, 2007 21:57

Nie ma za co przepraszać, nasz wątek to niekończące się OT :wink:

Przesłuchałam...słowa bardzo trafne...dobrze, żeby wsłuchały się w to nastolatki, bo taka stara "baba" jak ja, to już dawno to wie... :P

A kiedy starszakom wypadały zęby, to jakoś o tych wróżkach mało kto wspominał i obeszło się bez prezentów...za to teraz się upomnieli o swoje i wszyscy dostali małe prezenciki z okazji wypadnięcia tysiowego ząbka...

W czasie przerwy między wyjazdowej byliśmy u okulisty, ortodonty a jutro będziemy u dentysty...i wszystko hurtowo...

A dziś przyleciał Otton z Włoch, dziś w nocy zmarł Jego Tata, przyleciał na pogrzeb...spotkaliśmy się na krótko, wziął mój samochód i pojechał do Poznania...nawet nie myśłałam, że spotkamy się tak szybko :(

Mieliśmy w planach wyjazd weekendowy w okolice Biebrzy, ale postanowiliśmy wyremontować naszą sypialnię - nie będzie dzieciaków można zagracić ich pokoje 8) Po ostatnich wpadkach naszych kotecków postanowiliśmy położyć jednak panele...teraz mam bół głowy - jakie wybrać...macie doświadczenie, jakieś dobre rady, piszcie szybciutko...plizzz

izaA

Post » Śro lip 04, 2007 22:06

Sypialnie powiadasz? właśnie w tej chwili siedzę na środku sypialni a mąż,naokoło zdziera tapety i równa ściany :twisted: Też właśnie pozbywamy się wykładzin dywanowych ale narazie kładziemy linoleum (ale wygląda jak panele) panele kładziemy dopiero przy całkowitym wymianie mebli w sypialni.

A teraz rady, nie kupować okazyjnie najlepiej nie całkiem jasne i niech mają lekką fakture, wtedy nie widać drobnych rys. Najlepiej kupić takie przemysłowe o najwyższej klasie ścieralności.Takie które wykorzystywane są np. w salach gimnastycznych. Wprawdzie mały wybór kolorystyczny ale na pewno coś znajdziesz.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Śro lip 04, 2007 22:14

Nie całkiem jasne i nie całkiem ciemne - bo widać kłaki...nie dębowe - bo i tak pod meble nie dopasuję i nie białe - bo takich nie ma :( Normalnie głupieję, dobrze, że Piotrek umie podejmować szybkie decyzje :lol:

izaA

Post » Czw lip 05, 2007 7:18

Z porad mojego Tomka
najlepsze będą panele o wysokim stopniu ścieralności, łatwe w montażu, łączone tak aby nie było widać łączeń
poleca deski Barlineckie i inne tego typu cena około 59m2
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw lip 05, 2007 10:16

Z tego co już wiem, deska barlinecka to koszt powyżej 100 zł/mkw, te tańsze, marketowe podobno do niczego się nie nadają :(

izaA

Post » Czw lip 05, 2007 10:31

To prawda te tańsze do niczego się nie nadają tzn. te marketowe.
Ale myśle, że niekoniecznie musi to być daeska barlinecka, poprostu tak jak Ci już pisałam wybierz te o największym stopniu ścieralności.A najlepiej przemysłowe.
Obrazek

zunia

Post » Czw lip 05, 2007 10:33

Idze ze lato to czas remontow, hehe :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lip 05, 2007 10:47

Zastanawiam się nad tymi: http://www.listwy.net/classen.html#easy

Niemieckie, z dodatkowym woskiem na łączeniach, co powoduje dobre uszczelnienie...

izaA

[poprzednia][następna]