Nie ma za co przepraszać, nasz wątek to niekończące się OT
Przesłuchałam...słowa bardzo trafne...dobrze, żeby wsłuchały się w to nastolatki, bo taka stara "baba" jak ja, to już dawno to wie...
A kiedy starszakom wypadały zęby, to jakoś o tych wróżkach mało kto wspominał i obeszło się bez prezentów...za to teraz się upomnieli o swoje i wszyscy dostali małe prezenciki z okazji wypadnięcia tysiowego ząbka...
W czasie przerwy między wyjazdowej byliśmy u okulisty, ortodonty a jutro będziemy u dentysty...i wszystko hurtowo...
A dziś przyleciał Otton z Włoch, dziś w nocy zmarł Jego Tata, przyleciał na pogrzeb...spotkaliśmy się na krótko, wziął mój samochód i pojechał do Poznania...nawet nie myśłałam, że spotkamy się tak szybko
Mieliśmy w planach wyjazd weekendowy w okolice Biebrzy, ale postanowiliśmy wyremontować naszą sypialnię - nie będzie dzieciaków można zagracić ich pokoje

Po ostatnich wpadkach naszych kotecków postanowiliśmy położyć jednak panele...teraz mam bół głowy - jakie wybrać...macie doświadczenie, jakieś dobre rady, piszcie szybciutko...plizzz