Forumowe kciuki są magiczne
Suczka całkowicie ożyła… już nie leży cały dzień i nie śpi. Chodzi na wszystkich łapach a nie skacze na trzech.
Wróciliśmy od weterynarza. Opatrunek został zmieniony, dostała kolejną dawkę antybiotyku.
Ranka była suchutka bez śladu ropienia i ślicznie zaczęła ziarninować… Za 48 godzin kolejna zmiana opatrunku…
Na dojście do domu weterynarz założył rękawiczkę…. Właśnie tak jak powiedziała mi Magda… W domu założyłam Chocuni skarpetkę.
Sucia już poszła spać ale właśnie przyczołgała się przywitać Krzysia
Na głosowaniu niestety jak zwykle są niemiłe dyskusje i nie jest ważne że popierany przez te osoby kandydat już był zwycięzcą... muszą zdyskredytować zaangażowanie i osiągnięcia Innych osób... dlatego dużo osób zraziło się do uczestniczenia w tych głosowaniach i ankietach
Co dzieje się Bianeczce?
Śmieszne - na psim forum mam inną Biankę a wklejałam równocześnie posty do swoich różnych galerii i w momencie nie popatrzyłam na nick i pomyślałam o tamtej , którą znamy już dawno a ciągle na coś choruje....
Pamiętacie Igraszkę? Właśnie kolejny raz wraca z adopcji. Niestety przeczucie mnie nie myliło gdy czytałam o ich perypetiach

Już prawie północ...Na Dogo dalej trwają prace serwisowe wiec nie dowiem się kto wygrał w naszej ankiecie - ostatnio różnica się zmniejszyła do 13
Idę spać i udaję że nie widzę rozsypanego w łazience żwirku... ale przed kotem jeszcze cała noc do zabawy

Jakiś mruczący baranek właśnie mi się ociera o nogi wiec należy skorzystać z zaproszenia... dobranoc