I niech pada.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::dance2:u nas też deszcz, wspaniale, ziemnia tego potrzebuje
![]()
w końcu mi samochód umyje
jolabuk5 pisze:Dla Ciebie też Ciociu![]()
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Oj, to niedobrze... Szczególnie Migusia, martwimy się o nią. Hugo, jeśli chce jeść, to już lepiej![]()
Kciuki za Was, zwłaszcza za Migotkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Oj, to świetnie! Oby jedzenie zostało w brzuszkach![]()
![]()
ewkkrem pisze:Hej, Hugonie Wspaniały, czemu marnujesz jedzonko
. Rzygać trzeba kłaczkami a nie jedzonkiem! Ja wczoraj wydaliłem "kiełbaskę" kłaczkową (aż duża nie była pewna czy to rzyg czy kupa
i dzisiaj ... mam apetyt
.
Popraw się! Zdrówka dla Ciebie, Migotki, Pusi i Emi![]()
Drops.
Gosiagosia pisze:Chyba za dużo zjadłem, poczyściłem ich miski i dlatego zwróciłem. Pozdrowiłem te moje dwie panny. Hugo
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:Chyba za dużo zjadłem, poczyściłem ich miski i dlatego zwróciłem. Pozdrowiłem te moje dwie panny. Hugo
Hugonie, bierz przykład ze mnie. Ja się 10 minut zastanawiam "zjeść, czy nie zjeść" a potem ... jem lub nie jem
.
A czemu, Hugonie pozdrowiłeś TYLKO DWIE panny? Z tego co Twoja Duża miałka, to masz TRZY baby do dopieszczania. O której zapomniałeś
![]()
Drops.
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:Chyba za dużo zjadłem, poczyściłem ich miski i dlatego zwróciłem. Pozdrowiłem te moje dwie panny. Hugo
Hugonie, bierz przykład ze mnie. Ja się 10 minut zastanawiam "zjeść, czy nie zjeść" a potem ... jem lub nie jem
.
A czemu, Hugonie pozdrowiłeś TYLKO DWIE panny? Z tego co Twoja Duża miałka, to masz TRZY baby do dopieszczania. O której zapomniałeś
![]()
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości