Ziemosław pisze:O proszę jaka tu aktywność na moim wątusiuaga66 pisze:Dzień dobry Ziemosław. Wita cicha podczytywaczka.
Witamy![]()
![]()
![]()
U nas dziś lenistwo, łóżeczkowanie i pierogi ruskie![]()
a kto je przyrządza?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:O proszę jaka tu aktywność na moim wątusiuaga66 pisze:Dzień dobry Ziemosław. Wita cicha podczytywaczka.
Witamy![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:O proszę jaka tu aktywność na moim wątusiuaga66 pisze:Dzień dobry Ziemosław. Wita cicha podczytywaczka.
Witamy![]()
![]()
![]()
a kto je przyrządza?
Witamy![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Wczoraj moj mąż, pełnoprawny mążpojechał że swoją teściowa na zakupy. Na prośbę "kup mi coś kochanie" uśmiechnął się i wrócił po godzinie z dwoma kalarepami
Edit
Jak nie był mężem, bardziej się wysilal
MB&Ofelia pisze:Karpatka mniam. Lubię. Ale dawno nie jadłam. Może robię na tłusty czwartek?
Ruskie jadłam w piątek. A dzisiaj idę na łatwiznę, wyjęłam z zamrażarki mielone, dogotuję ziemniaczki i otworzę słoik z buraczkami. No nie chce mi się gotować. I kopytko mnie boli.
A jeszcze muszę pannicom skroić 3 kilo mięcha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 422 gości