Sihaja pisze:I na pewno się zmieściła!

zrobiła wszystko by wejść, papier strąciła ale weszła i dumnie siedziała
klaudiafj pisze:Hej Martuś

Molinko prześliczna, ale bym Cię tuliła, taka jesteś słodka

Pojedziesz na działkę? hmm a chcesz? hihi nie zapomnij o ochronie przeciwkleszczowej, bardzo Cię proszę niech mama o tym pamięta

A jaki Martuś kupiliście samochód? My ostro zbieramy kasę na auto - mamy prawie 20 letni Ford mondeo i teraz nie umiemy się zdecydować jaki model

Chyba trzeba się wybrać na rajd po komisach. A mamy taką ulice przy której są wielgachne komisy i jest ich chyba 10. Dopiero odbijamy się od dna finansowego i chyba nie kupimy szybciej niż za pół roku, ale jakby z kredytem to szybciej. A szkoda naszego dziadka, tak wiernie służył nam

Ja się przywiązuję do swoich rzeczy, potem mam doła, że one cierpią, bo są niekochane ...

Pojade ciocia, chętnie, mama pamięta, dziekuje za przypomnienie
Kupiliśmy kolejnego Citroena, ale teraz C5

co to jest za samochód

zakochałam się już dawno w Citroenach ale ten przerósł moje wszelkie oczekiwania co do komfortu jazdy. ale u mnie znowu nie jest tak łatwo z samochodami, bo ja się nie mogę przywiązać, u nas 1-2 lata i samochod idzie na sprzedaż, bo nie można trzymać długo samochodu bo traci na wartości. teściu mechanik, to wie co mówi, a sprzedając poprzedni nawet nic nie straciliśmy

udało nam się kupić szybko faktycznie samochód, ale tak jak napisałam teściu mechanik, dał znać przyjeżdżajcie znalazłem super samochód w idealnym stanie

no to ciach i mamy

czarny kombi
kalair pisze:Hej Moliśki!
Molinko, a toś się upchała!
Ha ha, mój brat chyba z pół roku auto szukał..

coś słabo szukał, bo my dwie cytryny oglądneliśmy

i ta druga okazała się być dla nas
barbarados pisze:Moli , dziekujemy za kwiatuszka z biedroneczką
Koteczki wszędzie się zmieszczą . Czasami muszą usunąc trochę rzeczy z półki , ale się zmieszczą

oczywiście, dziś papier z podłogi zbierałam

mówie do niej, nie ważysz już 3,500 a 5,700 zejdz stąd nie zmieścisz się na pewno, to musiała tak pchać zad ze wszystko postrącała

ale niech ma dobra zabawe
ja się chętnie bawie ciociu