Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 15, 2015 8:11 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Dzien dobry kochani :1luvu:
Dziękujemy ze o nas pamiętacie i do nas zagladacie :1luvu:
U nas jak sie poniedziałek zaczął od załatwiania spraw tak na piątku sie skończy.
Nie wyrabiam z czasem, doba okazuje sie byc za krótka :roll:
Sprzedaliśmy samochód i wiadomo co sie z tym wiąże- poszukiwania nowego. Ale długo nie musieliśmy szukać bo trafił sie super egzemplarz i bez zastanowienia go wzięliśmy.
Dzis jadę rejestrować.
Dziewczyna w pracy w ciąże zaszła, troszkę mam urwanie czterech liter ale juz mam nowa dziewczynę od poniedziałku i zaczynam szkolić ją ostro, bo tez niebawem bede czekać na cud :mrgreen:
Co u Molki, bo to wątek o niej :201461
Zachowuje sie jakby szaleju sie najadła :ryk: chodzi, miauczy, pyskuje, chyba ją zaaplikujemy w szelki i pojedziemy na działkę na trawkę :wink:
Zaraz wstawię zdjecia jakieś, ale pisze z telefonu i juz kiedys napisałam sie jak wariat u kogoś chciałam cos wkleić i mi wszystko zniknęło :placz: :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt maja 15, 2015 8:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt maja 15, 2015 8:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt maja 15, 2015 8:15 Re: Moli ♥♡ ♥♡

I jeszcze jedno, moze nie za piękne bo to i sprzęt wiadomy do czego, ale tu kot próbuje udowodnić ze wciśnie sie w najmniejsza szafkę miedzy papier :ryk:
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt maja 15, 2015 8:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡

I na pewno się zmieściła! :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt maja 15, 2015 11:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hej Martuś :)

Molinko prześliczna, ale bym Cię tuliła, taka jesteś słodka :1luvu: Pojedziesz na działkę? hmm a chcesz? hihi nie zapomnij o ochronie przeciwkleszczowej, bardzo Cię proszę niech mama o tym pamięta :)

A jaki Martuś kupiliście samochód? My ostro zbieramy kasę na auto - mamy prawie 20 letni Ford mondeo i teraz nie umiemy się zdecydować jaki model :) Chyba trzeba się wybrać na rajd po komisach. A mamy taką ulice przy której są wielgachne komisy i jest ich chyba 10. Dopiero odbijamy się od dna finansowego i chyba nie kupimy szybciej niż za pół roku, ale jakby z kredytem to szybciej. A szkoda naszego dziadka, tak wiernie służył nam :( Ja się przywiązuję do swoich rzeczy, potem mam doła, że one cierpią, bo są niekochane ...

:kotek:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt maja 15, 2015 12:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hej Moliśki! :1luvu:
Molinko, a toś się upchała! :D :1luvu:
Ha ha, mój brat chyba z pół roku auto szukał.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 15, 2015 14:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli , dziekujemy za kwiatuszka z biedroneczką :1luvu:
Koteczki wszędzie się zmieszczą . Czasami muszą usunąc trochę rzeczy z półki , ale się zmieszczą :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt maja 15, 2015 14:57 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Obrazek

muszę Rudzi pokazać tę fotkę ,zeby zobaczyła jak powinno wygladać białe futro u kota :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 15, 2015 14:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Obrazek

a się koteczka zaokrągliła :mrgreen:
tyle ciałka do kochania :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt maja 15, 2015 19:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 15, 2015 20:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Sihaja pisze:I na pewno się zmieściła! :)

zrobiła wszystko by wejść, papier strąciła ale weszła i dumnie siedziała :P
klaudiafj pisze:Hej Martuś :)

Molinko prześliczna, ale bym Cię tuliła, taka jesteś słodka :1luvu: Pojedziesz na działkę? hmm a chcesz? hihi nie zapomnij o ochronie przeciwkleszczowej, bardzo Cię proszę niech mama o tym pamięta :)

A jaki Martuś kupiliście samochód? My ostro zbieramy kasę na auto - mamy prawie 20 letni Ford mondeo i teraz nie umiemy się zdecydować jaki model :) Chyba trzeba się wybrać na rajd po komisach. A mamy taką ulice przy której są wielgachne komisy i jest ich chyba 10. Dopiero odbijamy się od dna finansowego i chyba nie kupimy szybciej niż za pół roku, ale jakby z kredytem to szybciej. A szkoda naszego dziadka, tak wiernie służył nam :( Ja się przywiązuję do swoich rzeczy, potem mam doła, że one cierpią, bo są niekochane ...

:kotek:

Pojade ciocia, chętnie, mama pamięta, dziekuje za przypomnienie :D

Kupiliśmy kolejnego Citroena, ale teraz C5 :1luvu: :mrgreen: co to jest za samochód :mrgreen: :1luvu: :oops: zakochałam się już dawno w Citroenach ale ten przerósł moje wszelkie oczekiwania co do komfortu jazdy. ale u mnie znowu nie jest tak łatwo z samochodami, bo ja się nie mogę przywiązać, u nas 1-2 lata i samochod idzie na sprzedaż, bo nie można trzymać długo samochodu bo traci na wartości. teściu mechanik, to wie co mówi, a sprzedając poprzedni nawet nic nie straciliśmy :mrgreen: udało nam się kupić szybko faktycznie samochód, ale tak jak napisałam teściu mechanik, dał znać przyjeżdżajcie znalazłem super samochód w idealnym stanie :mrgreen: no to ciach i mamy :mrgreen: czarny kombi :mrgreen:

kalair pisze:Hej Moliśki! :1luvu:
Molinko, a toś się upchała! :D :1luvu:
Ha ha, mój brat chyba z pół roku auto szukał.. :mrgreen:

coś słabo szukał, bo my dwie cytryny oglądneliśmy :D i ta druga okazała się być dla nas :D
barbarados pisze:Moli , dziekujemy za kwiatuszka z biedroneczką :1luvu:
Koteczki wszędzie się zmieszczą . Czasami muszą usunąc trochę rzeczy z półki , ale się zmieszczą :wink:

oczywiście, dziś papier z podłogi zbierałam :P mówie do niej, nie ważysz już 3,500 a 5,700 zejdz stąd nie zmieścisz się na pewno, to musiała tak pchać zad ze wszystko postrącała :mrgreen: ale niech ma dobra zabawe :mrgreen:

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:muszę Rudzi pokazać tę fotkę ,zeby zobaczyła jak powinno wygladać białe futro u kota :mrgreen:

ariel do białego :mrgreen: :ok: ale faktycznie jest wyjątkowo biała :mrgreen:

agusialublin pisze:a się koteczka zaokrągliła :mrgreen:
tyle ciałka do kochania :201461 :201461

:oops: no coraz więcej, ale trzyma się wagi 5,700 :201461
MaryLux pisze:Obrazek

ja się chętnie bawie ciociu :201461
Obrazek

Moli25

Post » Sob maja 16, 2015 6:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Miłego dnia Molisiom! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 16, 2015 11:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ojej jaki śliczny awatar! Super! Bardzo mi się podoba :D
A co Ty masz za brwi? Jak gwiazda ;D Robiłaś je gdzieś czy sama tak potrafisz?
Ja nic nie robię z brwiami, mam ładny kształt, ale jak widzę takie uporządkowane to zazdroszczę, bo brew bardzo dużo dodaje uroku twarzy a ja mam taką neutralną :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob maja 16, 2015 13:39 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Dzien dobry :mrgreen:
Małż dzis z teściem oporządza samochód a ja z teściowa na zakupach byłam :mrgreen:
Kupiłam sobie firankę do sypialni biało brązowa :mrgreen:

Brwi? Moje, jestem kosmetologiem z wykształcenia wiec znam kilka trików które podkreślają brwi :mrgreen: dla mnie brwi i oczy są najważniejszym elementem twarzy, usta tez ale juz schodzą na drugi plan :mrgreen:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]