morelowa pisze:Dziś będziesz coś wiedziała o wynikach?
wet nie dzwonił - siedzę cicho bo jak u nich jest w szpitaliku to jest leczony - jutro jadę zawieźć zlecenie z gminy na leczenie to się dowiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Dziś będziesz coś wiedziała o wynikach?
isabell36 pisze:dzisiaj byłam u weta ale bardzo krótko bo byłam z Tomkiem i wepchnęłam się bez kolejki - niestety nie pogadaliśmy
Timur nie będzie miał eutanazji![]()
wyniki nie są tragiczne chociaż mocznik podwyższony i kot jest sterany życiem (ponad 10 lat "na wolności" dało mu się we znaki) jest nieszczęśliwy, a w lecznicowej klatce szczególnie - ale trzeba dokończyć leczenie antybiotykiem więc na razie zostaje ...
z doktorem rozmawiałam dosłownie 2 minuty, widziałam Timura siedzi skulony i nieszczęśliwy
jutro chcę zadzwonić o 8 kiedy nie ma jeszcze klientów i porozmawiać bardziej konkretnie - chcę mu kupić dobre mokre jedzonko i dokładnie wypytać o te wyniki - to pod kątem szukania domku.
Ale szanse są marne bo ja mieszkam nad morzem, a wszyscy działający na rzecz zwierząt centralna albo południowa Polskaja tutaj jestem sama, nie ma nawet płatnego hoteliku, który by go przyjął
będę się rozglądała, ale nawet nie mam jego ładnych zdjęć, a na znalezienie domku jest może tydzień ...
może wspólnie coś wymyślimy
MB&Ofelia pisze:Bliżej owszem są, tylko co doradzą? Hotelik był przy lecznicy Telińskiego, nie wiem czy dalej jest, mi ten wet podpadł 3 razy więc u niego nie bywam. Dt w Koszalinie nie ma, niestety. Tymczasy wpycha się gdzie tylko się da, a już nie bardzo jest gdzie. Tym niemniej będę o Timurku myśleć.
Do jakiego stopnia jest proludzki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości