inga.mm pisze:pozdrawiam z dołolandii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inga.mm pisze:pozdrawiam z dołolandii
ula-misia pisze::kotek:![]()
![]()
kicikicimiauhau pisze::201461
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkny wierszyk. Duża mówi, że jesięń jezd piąkna bo korolowa. Ale jezd chłodniej i mniej bałkoningu... Nie wiemy jeszcze, czy lubiamy jęsień
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ja lubię wrześniową jesień: jest jeszcze w miarę ciepło, kolorowo i pachnąco. A poza tym we wrześniu mam urodziny
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkny wierszyk. Duża mówi, że jesięń jezd piąkna bo korolowa. Ale jezd chłodniej i mniej bałkoningu... Nie wiemy jeszcze, czy lubiamy jęsień
Ja lubię wrześniową jesień: jest jeszcze w miarę ciepło, kolorowo i pachnąco. A poza tym we wrześniu mam urodziny
Ineczko. Ja też mam urodzinki we wrześniu, już niedługo. Mam nadzieję, że gupia Duża da mię jakowegoś prezętaPowinien być mniamusny albo zabawowy.
Książniczka Ofelja oczekiwująca
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkny wierszyk. Duża mówi, że jesięń jezd piąkna bo korolowa. Ale jezd chłodniej i mniej bałkoningu... Nie wiemy jeszcze, czy lubiamy jęsień
Ineczko. Ja też mam urodzinki we wrześniu, już niedługo. Mam nadzieję, że gupia Duża da mię jakowegoś prezętaPowinien być mniamusny albo zabawowy.
wiesiaczek1 pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkny wierszyk. Duża mówi, że jesięń jezd piąkna bo korolowa. Ale jezd chłodniej i mniej bałkoningu... Nie wiemy jeszcze, czy lubiamy jęsień
Ty, księżniczko, nie mów na Dużą gupia, my tak nigdy na naszą nie mówimy,
Zuzia, Celinka i Dusia - zadowolone ze swojej Dużej
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Urodzinki mam w środu, ale nie wię, czy do środu nie będę dywanikię![]()
![]()
Gupia Duża jezd gupia bo mię chce zrobić na dywanika ja jezdę niewinna
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 31 gości