Do jutra , lecę pracować .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Też chciałam wyrazić swoje veto przeciwko usuwaniu żuczkowego kocyka !!
To jest jego talizman, niech sobie go hołubi jeśli jest mu to potrzebne do spokoju ducha …![]()
Takie są atrybuty towarzyszące domom, w którym są zwierzęta … kocyki, pogryzione zabawki (pieski), kocie kłaczki tu i ówdzie (czyt. wszędzie) oraz masa innych …![]()
Dlatego, że to są domy ludzko-zwierzęce, gdzie w harmonii żyją jedni z drugimi tolerując wzajemnie swoje wady i słabości …![]()
Jeśli kogoś z odwiedzających „oburzy” widok kocyka w pyszczku jamnisia, to niech odwróci wzrok albo … odwiedza kogoś innego …![]()
Zuzko, daj mu chociaż mały kawałek tego JEGO kocyka, aby nie trzeba było „za chwilę” biegać z nim do psych…
znaczy behawiorysty, bo się bidulek „pogubi” w swoim jamniczym życiu ….![]()
Pan Pers w śmietance – SUPER KOT![]()
Pomoc Luneczki – „powalająca”, słodziak tak się starała …![]()
Ale z dzisiejszej foto-relacji najbardziej mnie ujął za serce widok Żuczka śpiącego na Rambusiu …. wzruszające![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Witam Was z wieczorka:)
Wracam z zajęć "rehabilitowania się" na wpół żywa, dzisiaj miałam kark tak zmrożony, że nie czułam kaptura od dresu...
Oby mi to wszystko pomogło:)
EVA2406 pisze:Żuczek to pełnoprawny domownik i proszę zwrócić mu jego ukochany kocyk
Caragh pisze:EVA2406 pisze:Żuczek to pełnoprawny domownik i proszę zwrócić mu jego ukochany kocyk
A ja nawet żądam oddania Żuczusiowi kocyka!
AnnAArczyK pisze:Buuuuu.............buuuuu..........
Wszystkie Ciocie na mnie nakrzyczały..... buuuuu, tak najłatwiej.....
starą, chorą, ślepą i siwą.........skopać......buuuu....wdeptać obcasem w podłogę.....buuuuu....... iki...iki...iki....< i tu nastąpiło zakrztuszenie się płaczem>
A przecież, to nie ja ukradłam kocyk.....buuuu....![]()
No i Żuczuś - (dwie stronki wcześniej) dostał NOWY KOCYK, śliczny, taki czerwony, bardzo mu do twarzy z tym kolorkiem
Ale Ciocie wolą na mnie krzyczeć, zamiast podziwiać jak piesio pięknie produkuje nowe wzory ażurkowe
![]()
![]()
![]()
Tak się chłopak starał, a tu żadnej pochwały za pracowitość, żadnej![]()
![]()
Teraz po opierniczanku Duża ma telepaczkę i trzęsie się jak galareta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Silverblue i 37 gości