Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:To Ziuzia taka wstydliwa i skromniutka panienka![]()
Polcia krówka jak to krówka charakterem musi mieć
MalgWroclaw pisze:Jak to korek??? Ktoś używa koteczki i leje wodę?
barbarados pisze:Właśnie się dopatrzyłamCzy to coś ślicznego , liżące loda na banerku to sfinksik ?!? Kocham sfinksiki i chce takiego !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio , u weta , przy okazji przeglądu i obcięcia pazurków , Lara , spokojna i ,,dupowata " jak wet określił , pokazała na co ja stać . Energia w nią wstąpiła i przyspieszenie . Zdążyła ugryżć i mnie i weta za jednym prawie kłapnięciem
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Jak to korek??? Ktoś używa koteczki i leje wodę?
Koteczka sama się wtyka i czeka na wodę. Ile razy jest tak że jak leję wodę do wanny to przysiada na brzegu jedną łapką trzymając się brzegu wanny drugą sprawdza czy woda odpowiednio mokra albo stojąc pod prysznicem widzę jak spaceruje po brzegu wanny by za chwilę stać obok mnie pod strumieniem wody.![]()
To zdecydowanie nie jest normalny kot - to kot wodny.![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Jak to korek??? Ktoś używa koteczki i leje wodę?
Koteczka sama się wtyka i czeka na wodę. Ile razy jest tak że jak leję wodę do wanny to przysiada na brzegu jedną łapką trzymając się brzegu wanny drugą sprawdza czy woda odpowiednio mokra albo stojąc pod prysznicem widzę jak spaceruje po brzegu wanny by za chwilę stać obok mnie pod strumieniem wody.![]()
To zdecydowanie nie jest normalny kot - to kot wodny.![]()
![]()
Proszę obejrzeć![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JhSq7FaTJsY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości