MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:A przecież nie było mnie z 3h tyle zwykle wytrzymuje
Wyszłaś w tych godzinach w których nie wytrzymuje jednak
Kot po prostu wstąpiłby na posiedzenie do kuwety i byłoby ok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:A przecież nie było mnie z 3h tyle zwykle wytrzymuje
bubor pisze:MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:A przecież nie było mnie z 3h tyle zwykle wytrzymuje
Kot po prostu wstąpiłby na posiedzenie do kuwety i byłoby ok
kocurzyca41 pisze:Pieska się zabiera...Wszędzie się pieska zabiera ze sobą.Teraz taka moda....Pieseczka do torebki,do kieszeni ,za pazuchę ....gdzie tam się zmieści.Ubiera się stosownie do okazji i zabiera...Nie dobra pańcia...oj nie dobra...
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Pieska się zabiera...Wszędzie się pieska zabiera ze sobą.Teraz taka moda....Pieseczka do torebki,do kieszeni ,za pazuchę ....gdzie tam się zmieści.Ubiera się stosownie do okazji i zabiera...Nie dobra pańcia...oj nie dobra...
właśnie se wyobrażam jak ktoś w torebce kaukaza niesie![]()
![]()
Witajcie
Violka ale to normalnie zapłaciłaś - w necie jest taniej dlatego, że odpada robocizna, przecież nikt ci nie naprawi za darmo
kocurzyca41 pisze:Pieska się zabiera...Wszędzie się pieska zabiera ze sobą.Teraz taka moda....Pieseczka do torebki,do kieszeni ,za pazuchę ....gdzie tam się zmieści.Ubiera się stosownie do okazji i zabiera...Nie dobra pańcia...oj nie dobra...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości