kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą....Nie wypowiadam się na temat spania i wstawania...
Zapewne nie przepadasz..
Hejka Reniu!
Chodzę spać i wstaję o najdziwniejszych porach.....to co ja się będę....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą....Nie wypowiadam się na temat spania i wstawania...
Zapewne nie przepadasz..
Hejka Reniu!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą....Nie wypowiadam się na temat spania i wstawania...
Zapewne nie przepadasz..
Hejka Reniu!
Chodzę spać i wstaję o najdziwniejszych porach.....to co ja się będę....
kocurzyca41 pisze:Nioooo.Czasem jak Wańka-wstańka...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Nioooo.Czasem jak Wańka-wstańka...
Ale za to możesz czasem do woli odespać.
A chciałam powiedzieć, że Iriska była.
moje zjadaja wiecejMonikaMroz pisze:Witamy się kobietki wieczorową porą.
Kuweta zamówiona plus żarełko dodatkowo zeby kosztów przesyłki nie było. Dobrze mam z tym kotem bo raz na kilka m-cy suchą zamówię, wydam trochę więcej kasy i potem spokój. Mili tak ok. 1,5 kg suchego na miesiąc zjada.
anulka111 pisze:moje zjadaja wiecejMonikaMroz pisze:Witamy się kobietki wieczorową porą.
Kuweta zamówiona plus żarełko dodatkowo zeby kosztów przesyłki nie było. Dobrze mam z tym kotem bo raz na kilka m-cy suchą zamówię, wydam trochę więcej kasy i potem spokój. Mili tak ok. 1,5 kg suchego na miesiąc zjada.
MonikaMroz pisze:Witamy się kobietki wieczorową porą.
kocurzyca41 pisze:Widziałam cukiereczka ...Akrobacje na krześle...no,no....
anulka111 pisze:moje zjadaja wiecejMonikaMroz pisze:Witamy się kobietki wieczorową porą.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Widziałam cukiereczka ...Akrobacje na krześle...no,no....
Ona jest zwinna bestyjka! Mała, lekka, wszędzie się utrzyma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości