Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Baśka do lekarza bo jak nie to tam wjadę na stolnice i cie zataszczę, przerzucę przez plecy jak worek pyrek i zaniosę do lekarza
taizu pisze:Karolek(ona) pisze:Przy osteoporozie moze dojść nawet do kompresyjnego złamania kręgosłupa albo kości udowej czy innych paskudztw![]()
puszatku dziś będe wracała ze szpitala to zabiore leki i pojade koło Ciebie i podam, mam ich 40 kapsułek a/ 50mg.''puszatek"
meggi 2bardzo chętnie zgłoszę się do Ciebie po Tramal jak tylko znajdę chwilę czasu
puszatek pisze:zrobię Ewuniu ale teraz wychodzę z domu przed 13 i wracam po 20, szkoda mi odpuścić rehabilitację, w październiku będę miała ciut więcej czasu więc zrobię badania
lidka02 pisze:puszatek pisze:zrobię Ewuniu ale teraz wychodzę z domu przed 13 i wracam po 20, szkoda mi odpuścić rehabilitację, w październiku będę miała ciut więcej czasu więc zrobię badania
Pusiu nie machaj tylko rób badaniaco będzie jak przestaniesz chodzić kto się tobą i kotami zajmnie
nie licz na rodzine ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości