Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 21:51 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

trudno mi powiedzieć czy wylizuje się więcej czy mniej, bo nie mam porównania :| co jakiś czas liże się w różnych miejscach i gryzie przednimi zębami tak jakby przeczesywał futro z pcheł, ale poprzednie koty robiły podobnie w ramach czyszczenia futra. Nie znajduję kołtunów wyrwanego futra na dywanie (o tym pisała Zosia), również nie zauważam żeby się skupiał na konkretnych miejscach. Koło szyi pojawiło sie zaczerwienienie, bo tam nie ma futra i wystarczy ze raz czy dwa drapnal się pazurami po gołej skórze i ślad już zostanie.

Na kolację dostał dzisiaj mokrą bozitę za którą chyba dałby się pokroić na kawałeczki :mrgreen: Jedyna karma, którą pochłonął razem z podwójną porcją lizyny i tabletkami bez zastanowienia :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt lut 24, 2012 22:07 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

To może trzeba poczekać - jak nie wyrywa sobie futra.

Może faktycznie potrzebuje tylko trochę czasu i spokoju - trzymam kciuki, żeby tak było :ok:

Odespałaś zarwaną nockę?
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt lut 24, 2012 22:24 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

To może takie ubranko jak nosi Belfaścik, propozycja od Puszatek (jeśliby oczywiście Morrisa nie denerwowało) ochroniłoby szyję przed zakusami...
Ja rozumiem, że to jakiś obcięty kawałek dzianiny?

Jeżeli nie znajdujesz kępek sierści, to znaczy, że samouszkodzenia już zostały dokonane u mnie :oops:

Jak Matwiej (Morris, krucabomba) już obieca poprawę i zacznie odrastać mogę przesłać makabryczne zdjęcie zgormadzonej kociej sierści.
Ile filcaków by z tego wyszło :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lut 24, 2012 22:41 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Zosiu to ubranko jest zrobione po prostu z kawałka cienkiego sweterka? np. rękawa?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt lut 24, 2012 22:45 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Tak mi się wydaje...
Ale musi się autorka zdjęcia i ubranka wypowiedzieć.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lut 24, 2012 23:02 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

No i co?
I kto się teraz będzie śmiał, co?

Że niby taki gruby, że niby niezgrabny, co...

A kto ćwiczy do kociej reprezentacji w piłkę filcakową, no kto?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lut 24, 2012 23:06 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

i filmik nr 2:
http://www.youtube.com/watch?v=cw0N3IpN0s4

na początku czołowe zderzenie z domkiem, na końcu jak włączycie głośniki to też słychać bęcki
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt lut 24, 2012 23:12 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Obejrzałam - dziarski koteczek :ok: :ok:
* Semper eadem *

ksb

Post » Pt lut 24, 2012 23:14 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Ty trenuj bracie, trenuj :ok:
Ty na zawody jedziesz.

Ale postawić kotkoju domek na środku boiska... :roll:
Skandal :!:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lut 24, 2012 23:31 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

meksykanka pisze:Ale postawić kotkoju domek na środku boiska... :roll:
Skandal :!:

taka mała samowola budowlana :mrgreen: Morris się wyszalał, wylizał trochę futro, ale po całości, raczej bez skupiania się na konkretnych miejscach, nie widzę też powyrywanych kłaczków, a teraz siedzi w swoim domku i pewnie będzie spał
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt lut 24, 2012 23:36 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

To się też kładźcie, bo jeśli narodziła się nowa świecka tradycja, żeby o 2 w nocy przenosić się na poduszkę... to niewiele wam czasu zostało.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lut 24, 2012 23:36 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

ewexoxo pisze:
taka mała samowola budowlana :mrgreen: Morris się wyszalał, wylizał trochę futro, ale po całości, raczej bez skupiania się na konkretnych miejscach, nie widzę też powyrywanych kłaczków, a teraz siedzi w swoim domku i pewnie będzie spał

Będzie dobrze :ok:

To ja też pójdę spać - doczekałam się pierwszych filmików, więc mogę się oddalić.

Do jutra :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Pt lut 24, 2012 23:38 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

meksykanka pisze:To się też kładźcie, bo jeśli narodziła się nowa świecka tradycja, żeby o 2 w nocy przenosić się na poduszkę... to niewiele wam czasu zostało.

wypluj te słowa 8O
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt lut 24, 2012 23:46 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Ja nic nie mówiłam :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]