BABINIEC: Lola & Pixi & Mila część II.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2012 20:13 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Rossmany się bardzo rozmnożyły, a pamiętam jak jeszcze całkiem niedawno był jeden czy dwa na Piotrkowskiej 8) .

Mam podobne spostrzeżenia im więcej wącham i poznaje tym mniej mi się zapachów podoba i robi na mnie wrażenie. A te wszystkie super hiper nowości z reguły okazują się niczym ciekawym i wieje nudą. Niemniej niszowce to jest zupełnie inna bajka, tu można popłynąć i popaść w długi ;) 8) .
I w ogóle lubię jak ludzie pachną :mrgreen: .

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Nie lut 12, 2012 13:37 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Obawiam się, że mogę być łatwym łupem dla sklepów internetowych, bo jestem teraz na etapie, że chciałabym móc powąchać wszystko. :lol:
Wczoraj byłam w Seforze i nie powąchałam nic. :lol: Niczego co chciałam powąchać nie mieli, choć nie były to zapachy niszowe.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie lut 12, 2012 22:50 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Cieszę się, że szczotka się sprawdza :ok: ja z nią codziennie odkłaczam wszystko i wreszcie mam zawsze czysto :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie lut 12, 2012 22:54 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

shalom pisze:Cieszę się, że szczotka się sprawdza :ok: ja z nią codziennie odkłaczam wszystko i wreszcie mam zawsze czysto :mrgreen:

Mam zamiar taką sobie sprawić. Kobierców nie mam co prawda, ale kudły mam wszędzie. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lut 13, 2012 14:32 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

A ja nie widziałam tej szczotki w Rossmannie :(

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon lut 13, 2012 14:35 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

A byłaś w moim w manu? powiem ci gdzie leży :P tam gdzie papier toaletowy, a dokłądniej na półkach z ścierkami, gąbkami, rolkami do czyszczenia ubrań, na samej górze :wink: o ile layoutu nie zmienią :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon lut 13, 2012 15:09 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

A wiesz, wcześniej chyba tam były. Tylko nie wiem czy w każdym rossmannie są te szczotki.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon lut 13, 2012 21:41 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Ja kupiłam szczotkę w Porcie-Łódź, wcześniej patrzyłam też w Realu na JP II , ale nie było.

karola7

Post » Pon lut 13, 2012 22:39 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Jakby ktoś nie wiedział jak osiągnąć spokój wewnętrzny to mam pewną receptę :

ObrazekUploaded at ImageFra.me

karola7

Post » Pon lut 13, 2012 22:40 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

karola7 pisze:Jakby ktoś nie wiedział jak osiągnąć spokój wewnętrzny to mam pewną receptę :

:ryk: :ok: świetna
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto lut 14, 2012 8:44 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

To ja mam w domu kilka butelek 16letniego wina i resztę wódeczki cytrynowej. Ciasto(sernik)wczoraj dokończyłam.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lut 14, 2012 17:00 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

kotx2 pisze:
karola7 pisze:Jakby ktoś nie wiedział jak osiągnąć spokój wewnętrzny to mam pewną receptę :

:ryk: :ok: świetna

:ryk: rewelacja :ryk:
jeśli zdecyduję się dokończyć wszystkie zaczęte rzeczy, to jutro nie zaloguję się na miau, bo trafię na detox :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto lut 14, 2012 17:26 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Ponieważ Ty masz Milę a ja Mili wiec postanowiłam zajrzeć na Twój wątek :). Przeczytałam tylko początek tego wątku i stwierdzam że mam takie same odczucia jak Ty. Chce mieć drugiego kota ale tak ciągle sie nad tym zastanawiam. Może po prostu nie nadszedł moj czas albo jeszcze ten mój mnie nie znalazł. Na razie żyjemy sobie z Mili w zgodzie.
Pozdrawiamy i zapraszamy na nasz na razie skromny wątek :).
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro lut 15, 2012 20:59 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Beasia pisze: :ryk: rewelacja :ryk:
jeśli zdecyduję się dokończyć wszystkie zaczęte rzeczy, to jutro nie zaloguję się na miau, bo trafię na detox :mrgreen:

Ja też mogłabym mieć mały problem :lol: .

MonikaMroz pisze:Ponieważ Ty masz Milę a ja Mili wiec postanowiłam zajrzeć na Twój wątek :). Przeczytałam tylko początek tego wątku i stwierdzam że mam takie same odczucia jak Ty. Chce mieć drugiego kota ale tak ciągle sie nad tym zastanawiam. Może po prostu nie nadszedł moj czas albo jeszcze ten mój mnie nie znalazł. Na razie żyjemy sobie z Mili w zgodzie.
Pozdrawiamy i zapraszamy na nasz na razie skromny wątek :).

Witaj :) . Fajnie jest mieć dwa koty, trzy też jest fajnie mieć :lol: . Ja się bałam, ale jak się okazało zupełnie niesłusznie, ale wiadomo każdy kot jest inny i dokocenie może przebiegać różnie, u mnie poszło zaskakująco gładko choć miałam różne dramatyczne wizje :lol: .

Miałam dziś wieczorem starsze panny zabrać na szczepienie, ale ilość śniegu która spadła skutecznie mnie zniechęciła. Gdyż wykopywałam się dziś 3 razy, a potem jak podjechałam pod dom to wwaliłam się w zaspę bo nie było się gdzie zaparkować i wizja wykopywania się po raz czwarty osłabiła mnie już całkiem. :D W piątek ma być podobnie lepiej to wtedy z nimi pojadę.

W ogóle to ktoś mi wczoraj ukradł prawe lusterko, no ludzie ! Jak to zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć! Toyota ma swoje lata, jedną z podstawowych jej zalet jest to, że odpala na pyknięcie nawet w największy mróz, ale jak widać mimo swojego wieku jest nadal atrakcyjna dla złodziei. :roll: Dwa tygodnie temu ktoś mi rąbnął kołpak - jeden ! Już sobie mógł wziąć wszystkie, bo teraz to trochę głupio wygląda. Miałam jak dotąd 4 próby włamania się - próby bo sami amatorzy co to tylko potrafią połamać zamki, raz nawet połamali mi oba i żeby dostać się do środka musiałam wchodzić przez bagażnik. :roll: I to wszystko w różnych punktach miasta.

Uchyliłam dziś kotom okno i z wielkim zaciekawieniem zapoznawały się ze śniegiem, Pixi jak to Pixi miała nawet ochotę go zjeść, zagarniając go na łapce i zlizując 8) . Lola była zaskoczona i aż dostała wytrzeszczu, a Milą targały emocje, dotykała śnieg, zaskakiwała z parapetu, potem znowu wskakiwała, dotykała, zeskakiwała i tak kilka razy :lol: .

karola7

[poprzednia][następna]