Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 26, 2011 20:08 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

izka53 pisze:
katgral pisze: I tak na marginesie katgral nic by nie zdziałała gdyby nie Wy :) dziękuję bardzo wszystkim że mimo początkowo mało optymistycznych wieści zdecydowali się pomóc Plamkowi :)

Kasiu, ale to Ty potrafiłaś to forum zarazic swoim entuzjazmem.
Plamo zawdzięcza swoje pierwsze / mam nadzieję / życie przede wszystkim Tobie i Małgosi, Twojej charyzmie i przedsiębiorczości, jej determinacji i miłości do footra.
Dla Was obu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A teraz kciuki za siedem żyć Plama i pozostałej gromadki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

podpisuję się pod tym :D niesamowite co udało Wam się osiągnąć
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie cze 26, 2011 22:02 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Logując sie na tym forum właściwie nie miałam żadnych nadziei.
Pisałam już wcześniej na inne tego typu portale,również weterynaryjne,pisałam do lekarzy...nic się nie działo.
Dopiero tutaj znalazłam pomoc i zrozumienie,mój umierający kot żyje,ma się dobrze i mam nadzieję,że bedzie tak jeszcze dłuuugo.
I żadna tu moja zasługa,tylko wasza i nieocenionej katgral,to wam sie należy cały splendor i podziękowania.
I dla was i dla katgral- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
za życie mojego kocurka,które dla mnie nie ma ceny.
Dziękuję.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie cze 26, 2011 22:22 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Małgosiu, ale nie zrezygnowałaś, szukałaś dalej i trafiłaś na katgral, a ona potrafiła porwać innych ludzi. Byłyście po prostu we właściwym czasie na właściwym miejscu :1luvu:
Chapeua bas :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon cze 27, 2011 7:47 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Podczytuję podczytuję i nic mnie tak nie cieszy jak takie dobre wieści o całym stadku :)
Banerek świetny, zdjęcia Plamka cudne. Super oby tak dalej, oby do przodu. Ten wątek daje nadzieję i wiarę w ludzi.
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pon cze 27, 2011 8:42 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kokocha pisze: Ten wątek daje nadzieję i wiarę w ludzi.

Oj tak!! Ja też podczytuję od samego początku :D . A optymizm Małgosi, pomimo naprawdę trudnej sytuacji, jest wręcz niesamowity :wink: Bbb podziwiam!!!
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon cze 27, 2011 10:03 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

No widzicie...i wstydzę się teraz :oops: .
Tak mnie wychwalacie,a przecież gdyby nie P.Kasia i wy,to mogłabym sobie....
Ale tak,dużo optymizmu teraz we mnie,wróciła wiara w ludzi,Plamek jest prawie zdrowy,reszta też mam nadzieję po przeglądzie będzie żyła spokojnie...czego więcej mogłabym chcieć :D ?
(...pracy!!!!! :ryk: ).
Znalazłam tutaj tez przyjaciół,których mi tak brakowało...wiem,że jak tutaj napiszę,że niepokoi mnie kupa Zosi albo rzygi Wiktora,to przeczytacie,zastanowicie się i pośpieszycie z radami,a nie popukacie się w czoło i uznacie mnie za starą wariatkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon cze 27, 2011 10:26 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Jeśli już za wariatkę to tylko taką pozytywnie zakręconą... :mrgreen: A poza tym kto z nas nie ma w sobie choć trochę z wariata?
Obrazek

kokocha

Post » Pon cze 27, 2011 10:52 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

To najfajniejsze wariactwo na świecie :)

Małgoś, trzymaj się i dawaj znać, jak kocurzaste i jak z mieszkaniem.

Pozdrowionka

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon cze 27, 2011 10:58 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Pozdrowienia dla plamiaczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
gerardbutler

Post » Pon cze 27, 2011 11:27 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:Znalazłam tutaj tez przyjaciół,których mi tak brakowało...wiem,że jak tutaj napiszę,że niepokoi mnie kupa Zosi albo rzygi Wiktora,to przeczytacie,zastanowicie się i pośpieszycie z radami,a nie popukacie się w czoło i uznacie mnie za starą wariatkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: !

Bo my tu wszystkie zakręcone jesteśmy :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon cze 27, 2011 13:45 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

A ile z tego naszego wariactwa dobrego wynika :1luvu: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon cze 27, 2011 19:16 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Melduję,że tak z doskoku będe do środy,bo dziewuchy coś tam kończą i do kompa dopuścić nie chcą :evil: ...teraz też korzystam szybko,bo Roksana z psem poszła,żeby całkiem od tej nauki nie sfiksować :D .
Ale koniec już niedługo,wtedy będę tu siedzieć do usranej śmierci,pisać i gnębić was :ryk: .
Zobaczcie,co moje córki wylukały na youtube...tylko do końca trzeba obejrzeć.
My płakałyśmy ze śmiechu :ryk: .
http://www.youtube.com/watch?v=uiz80CuD ... os_animals
Dziś dotarły pieniążki od jasdor.Dorotka wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

vip

Post » Pon cze 27, 2011 21:09 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Aaale cisza na wątku....a ja tu z narazeniem życia o komputer walczę :D .

vip

Post » Wto cze 28, 2011 6:31 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:Aaale cisza na wątku....

Bo cioteczki w nocy śpią :mrgreen:

Witaj o poranku i dobrego dnia życzę! :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 28, 2011 7:03 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Świetny mały kociak... mi też tak czasem głowa opada po ciężkim dniu nad książką :P Pozdrawiam :) Miego dnia
Obrazek

kokocha

[poprzednia][następna]