Skarpetkowy Potwór i Tosia - Basków bieg na widłach (str 97)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 10, 2014 18:00 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Dzięki :ok:

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Nie maja 11, 2014 9:56 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Matko, jakie mi wspaniałe gołąbki wyszły 8O a nie próbowałam w ogóle nadzienia, bo surowego mięsa nie poliżę.

Dostałyśmy wczoraj takiej głupawki na tej Eurowizji, że rżałam jeszcze sama do siebie w drodze do domu. Jakby mnie policja na alkomat zatrzymała, to test na obecność narkotyków miałam jak w banku :lol:

Birfanka, reprezentant Francji - toczka w toczkę - mój szef :ryk:

Bryska4

Post » Nie maja 11, 2014 11:56 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

:ryk:

Tez sie wczoraj bawilam przednio przy Eurowizji, choc bez szampana bym chyba nie dala rady :lol:

Francuski prezenter (bosz, juz prawie napisalam prezentator :strach: ) byl zachwycony reprezentantka Hiszpanii :)
(polska tez mu sie podobala, choc tylko obraz, nie spiew 8) ).
Szwajcara skomentowal "Conchita po demakijazu" :ryk:

A w ogole kocham Frankow, 31 latka to dla nich "mloda dziewczyna" (tak mowili o Hiszpance), o 40-latkach i troche plus wyrazaja sie per "mloda kobieta" i to najzupelniej serio :)
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Nie maja 11, 2014 12:18 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Całkiem fajnie zaśpiewała Hiszpanka. A Francuzów nie docenili w ogóle. Komentarzy nie słyszałam za bardzo, bo było nas 10 osób, ledwie muzykę słyszeliśmy :lol:
Szwajcarów chyba pamiętam... aa, ten, co gwizdał - podobało mi się!!
I Kevin Arnold z Cudownych Lat był :D Bo wczoraj to wszyscy nam kogoś sławnego przypominali - przezENTErzy (przez Ciebie też miałam napisać prezenatatorzy :lol: ) - jeden Adriena Broddy a drugi na początku Leonardo Di Caprio, ale potem pokazali innego, jurora z któregoś kraju (Litwa chyba), bardziej podobnego do Leo i przemianowaliśmy go na innego, ale nazwiska nie pamiętam.

Odpadłam zaś do reszty pod koniec, jak przekazywali punkty z poszczególnych krajów. W pewnym momencie na ekranie pokazała się para z któregoś z pozaunijnych chyba krajów, nie wiem, Armenia, Gruzja, coś takiego, i facio miał na sobie za małą marynarkę, zapiętą tak, że mało się jedyny z trzech dopiętych guzików nie urwał :ryk: ale to już była taka głupawka, że bawiło nas wszystko.

Bryska4

Post » Nie maja 11, 2014 21:36 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Kwestia śniadaniowa mnie rozbroiła. :D
Co do bycia egzotyczną żoną, to ja z kolei miałam konkurenta Hindusa. Z Delhi.

Eurowizji nie oglądałam. Ja jestem, tego, no... zaściankowa! I kobiety z brodami jakoś mnie brzydzą...

Za Hindusa też nie wyszłam. Z racji tej zaściankowości zapewne.
Aniada

Post » Pon maja 12, 2014 6:59 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Aniada pisze:Co do bycia egzotyczną żoną, to ja z kolei miałam konkurenta Hindusa. Z Delhi.

Wolałabym chyba Hindusa niż Chińczyka :-P
Birfanka pisze:o 40-latkach i troche plus wyrazaja sie per "mloda kobieta" i to najzupelniej serio :)

Ooo, to wyjeżdżam tam :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon maja 12, 2014 17:19 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Aniada pisze:Kwestia śniadaniowa mnie rozbroiła. :D
Co do bycia egzotyczną żoną, to ja z kolei miałam konkurenta Hindusa. Z Delhi.

Eurowizji nie oglądałam. Ja jestem, tego, no... zaściankowa! I kobiety z brodami jakoś mnie brzydzą...

Za Hindusa też nie wyszłam. Z racji tej zaściankowości zapewne.

To się wyklucza :twisted:
Mnie kobiety z brodą też nie brzydzą, zwłaszcza, że - jak ktoś słusznie w innym wątku zauważył - reprezentant Austrii to "zwykła drag queen".

Matko, ale mnie tydzień w pracy czeka :( ale z drugiej strony, przynajmniej się nie nudzę, a i tak bywało.

EDIT: kotki tęsknią za TŻtem, kłapnęły drzwi od windy, obie się zerwały :(

Bryska4

Post » Wto maja 13, 2014 18:55 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Tosiunia ma dziś urodziny. Teoretycznie dziś i teoretycznie siódme, bo Tosia jest ze schroniska.
Ale skoro tak w papierach stoi, to urodziny są i trzeba to oblać :piwa:

To ja se polewam zimnego cydru. A dla Tosiuni smakołyki i kfiatki.

Obrazek
Sto lat :)
Ostatnio edytowano Wto maja 13, 2014 19:02 przez Bryska4, łącznie edytowano 1 raz

Bryska4

Post » Wto maja 13, 2014 18:58 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - siódme urodziny Tosi

O, siedem latek - piękny wiek! Najlepszego Jubilatce! :birthday:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto maja 13, 2014 19:02 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - siódme urodziny Tosi

Wszystkiego najkocienszego dla Tosiuni! :birthday: :balony: :torte:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Wto maja 13, 2014 19:37 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - siódme urodziny Tosi

Dziękuję w imieniu :)
Czasem myślę, że ona młodsza jest. Na ale na bank ma więcej, niż 5 lat, bo od pięciu jest z nami.

Bryska4

Post » Wto maja 13, 2014 19:39 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - pobilisię dwaj górale :D

Bryska4 pisze:Tosiunia ma dziś urodziny. Teoretycznie dziś i teoretycznie siódme, bo Tosia jest ze schroniska.
Ale skoro tak w papierach stoi, to urodziny są i trzeba to oblać :piwa:

To ja se polewam zimnego cydru. A dla Tosiuni smakołyki i kfiatki.

Obrazek
Sto lat :)

Ale ona śliczna w tych kwiatkach. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Wto maja 13, 2014 20:18 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - siódme urodziny Tosi

Śliczna i aksamitna :)
A żeby nie było, że jakaś gołosłowność się wdarła w kwestii zielska, to - proszę bardzo - prezent jak się patrzy! (a że jubilatka grzeczna jest, to się dzieli z Małym Kotem).
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bryska4

Post » Wto maja 13, 2014 20:34 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - siódme urodziny Tosi

Ale dostała dużo trawki.Moje mają w szerokiej donicy też taką zieloną.
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Śro maja 14, 2014 19:45 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia - siódme urodziny Tosi

za szczęśliwą siódemkę Obrazek :1luvu:
Od-vetowy Snus Szarż
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

[poprzednia][następna]