smarti pisze:Jadzia dzis nie miała steryliki-Jadę do Promysia-jest w syt krytycznej.
jutro jak się uda zrobię Jadzi morfologię i dopiero starylka-boje sie ryzykowac.
Jasne. Kciuki za Promyczka

Moderator: Estraven
smarti pisze:Jadzia dzis nie miała steryliki-Jadę do Promysia-jest w syt krytycznej.
jutro jak się uda zrobię Jadzi morfologię i dopiero starylka-boje sie ryzykowac.

za całokształt
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Gibutkowa,przepraszam Cię bardzo że zaniedbałam Jadziunię(ale wiesz dlaczego..)
Jadziuni jest dobrze, ładnie się "otluszcza " i chyba wcale jej nie smuci że jeszcze nie nosi twarzowego kaftana.
Jak tylko Promyś postanowi na dobre zyc (co mam nadzieję już dziś nastąpiło) to biorę się za Jadziunię-najpierw morfo a potem sterylka
a Jadwinia jest pod najlepsza opieką jaką mogłam sobie wymarzyć

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 51 gości