Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 9:51 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:
*anika* pisze:przynajmniej poprawisz samopoczucie napotkanym po drodze facetom 8)

kiedy tu w urzędzie to albo same passskudy, albo baby :roll: ...

to chociaż tymże babom zepsujesz humor :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 25, 2010 9:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Na rozum mi się rzuciło. Wstałam o trzeciej i sprzątam mieszkanie :roll:
No ale muszę, przecież dziś wieczorem ma przyjść Pani obejrzeć Tulkę, a w weekend posprzątać nie miałam kiedy... Gorzej tylko, że w robocie jak nic będę zasypiać :twisted:

Okupacja mojego wyrka trwa. Co za facet :1luvu:

Kaśka - sprzątasz o godz. 4 rano????!!!! :conf: :spin2:
Zajęcie na pewno ciekawsze od mojego... Koszmarnie się nie wyspałam...

Mam dla Was zagadkę: Co jest gorsze od chrapiącego faceta? :roll:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon paź 25, 2010 9:54 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Alyaa pisze:Mam dla Was zagadkę: Co jest gorsze od chrapiącego faceta? :roll:

kosiarka pod oknem? :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 25, 2010 10:00 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

chrapiący kot?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon paź 25, 2010 10:02 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

*anika* pisze:
Alyaa pisze:Mam dla Was zagadkę: Co jest gorsze od chrapiącego faceta? :roll:

kosiarka pod oknem? :twisted:

W nocy u Ciebie koszą? 8O Nieciekawie masz :?

vega29 pisze:chrapiący kot?

Koty chrapią? 8O (co ciekawe kolega tak samo odpowiedział ;) )

Do trzech razy sztuka :mrgreen:

Alyaa

Post » Pon paź 25, 2010 10:45 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

kot podlewający Ci kołdrę :twisted: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon paź 25, 2010 11:49 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Miałam na myśli doznania "słuchowe", czyli pijanego chrapiącego faceta :twisted:

Dzisiaj w nocy mało brakło, żeby mój TŻ był martwym TŻ, jak wrócił z firmowej imprezy :twisted: I tak było lepiej niż ostatnio, gdy w łóżku gadał do Ogryzka... po rusku.... Obrazek

Alyaa

Post » Pon paź 25, 2010 13:10 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Pani, która miała przyjść dzisiaj obejrzeć Tulcię, jak dotąd się nie odezwała. Miała zadzwonić do południa, żeby umówić się na konkretną godzinę. Czyli wygląda na to, że znów ktoś nas olał :(
Wczoraj wieczorem dzwonił w sprawie Tuli jeszcze jeden chłopak. Chciał się umówić, ale powiedziałam mu, że mam czas dopiero od soboty. Ma w piątek odezwać się jeszcze raz, ale czy się odezwie...? Gdybym wiedziała, że babsztyl nas oleje, umówiłabym się na dziś :(

Dzwoniłam do lecznicy, mam już wyniki krwi Gramka. Jest duży stan zapalny (czyli nic dziwnego, że nadal kaszle i ma słaby apetyt...) i trochę podwyższona glukoza, poza tym wszystko w porządku. Muszę pojechać dziś z koczurem na pierwszą porcję antybiotyku (zastrzyk), nastepne dawki będą już w tabletkach.
I znów cholera na inne rzeczy zabraknie czasu :oops: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 13:25 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

A może zadzwoń do tego chłopaka i powiedz, że jednak masz czas dzisiaj. Być może uda się Wam spotkać. :ok:

Trzymam kciuki za powrót do zdrowia Gramka :ok:

Alyaa

Post » Pon paź 25, 2010 13:28 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Dzisiaj to wyszło na to, że muszę jechać z koczurem do lecznicy :? A potem trochę się przespać i do rana napisać ten nieszczęsny newsletter, zanim wyrzuty sumienia zeżrą mnie do samych pięt :oops:
Ale telefon chłopaka zobie zapisałam i najwyżej pod koniec tygodnia się przypomnę...

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 13:54 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

A tak mi pewna rzecz przyszła do głowy... Jak tam dziczyzna, zwana Pękośką, u nowej opiekunki?

Alyaa

Post » Pon paź 25, 2010 14:06 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

A nie wiem :oops: Więcej nie dzwoniłam, chociaż wiem że powinnam :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 18:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Nikt tu do nas nie zajrzał od 15.00 :( ...?

Wróciliśmy z Gramkiem z lecznicy. Dostał dwa zastrzyki (antybiotyk i przeciwzapalny), a na kolejne 6 dni kontynuację antybiotyku w tabletkach (mam nadzieję, że pozwoli je sobie podawać :roll: , nie wygląda na specjalnie krwiożerczą bestię :wink: ). Pani Doktor powiedziała, że jest piękny 8)

Idę spać. Mam zamiar dzisiaj też wstać o 2-3 i pisać...

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 19:08 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:kot podlewający Ci kołdrę :twisted: ?

Chrapiący facet jest gorszy :mrgreen: :mrgreen:

Alyaa pisze:(...)
Dzisiaj w nocy mało brakło, żeby mój TŻ był martwym TŻ, jak wrócił z firmowej imprezy :twisted: I tak było lepiej niż ostatnio, gdy w łóżku gadał do Ogryzka... po rusku.... Obrazek

Mój TŻ za coś takiego jednak byłby martwym TŻ-tem :twisted:

Alyaa pisze:A może zadzwoń do tego chłopaka i powiedz, że jednak masz czas dzisiaj. Być może uda się Wam spotkać. :ok:

Wielbłądzio pisze:Dzisiaj to wyszło na to, że muszę jechać z koczurem do lecznicy :? A potem trochę się przespać i do rana napisać ten nieszczęsny newsletter, zanim wyrzuty sumienia zeżrą mnie do samych pięt :oops:
Ale telefon chłopaka zobie zapisałam i najwyżej pod koniec tygodnia się przypomnę...

Kuj żelazo póki gorące. Pod koniec tygodnia może być za późno... :roll:
Wielbłądzio pisze:Nikt tu do nas nie zajrzał od 15.00 :( ...?

Zajrzałam, ale po wieściach o Mazurce z mojego podpisu nie miałam siły napisać posta :cry: :cry: :cry:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon paź 25, 2010 19:13 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Jak się czuje Koczurek po pierwszej dawce leku i jak szybko antybiotyk powinien zacząć działać?
Kuj żelazo póki gorące, mam na myśli chłopaka :) - czasem ludzie zanim zdążą odezwać się kolejny raz znajdują sobie innego kicia :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]