Wielbłądzio pisze:*anika* pisze:przynajmniej poprawisz samopoczucie napotkanym po drodze facetom
kiedy tu w urzędzie to albo same passskudy, albo baby...
to chociaż tymże babom zepsujesz humor

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:*anika* pisze:przynajmniej poprawisz samopoczucie napotkanym po drodze facetom
kiedy tu w urzędzie to albo same passskudy, albo baby...
Zajęcie na pewno ciekawsze od mojego... Koszmarnie się nie wyspałam...Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Na rozum mi się rzuciło. Wstałam o trzeciej i sprzątam mieszkanie![]()
No ale muszę, przecież dziś wieczorem ma przyjść Pani obejrzeć Tulkę, a w weekend posprzątać nie miałam kiedy... Gorzej tylko, że w robocie jak nic będę zasypiać![]()
Okupacja mojego wyrka trwa. Co za facet
Kaśka - sprzątasz o godz. 4 rano????!!!!![]()
Alyaa pisze:Mam dla Was zagadkę: Co jest gorsze od chrapiącego faceta?
*anika* pisze:Alyaa pisze:Mam dla Was zagadkę: Co jest gorsze od chrapiącego faceta?
kosiarka pod oknem?
vega29 pisze:chrapiący kot?
Wielbłądzio pisze:kot podlewający Ci kołdrę?
Alyaa pisze:(...)
Dzisiaj w nocy mało brakło, żeby mój TŻ był martwym TŻ, jak wrócił z firmowej imprezyI tak było lepiej niż ostatnio, gdy w łóżku gadał do Ogryzka... po rusku....
Alyaa pisze:A może zadzwoń do tego chłopaka i powiedz, że jednak masz czas dzisiaj. Być może uda się Wam spotkać.![]()
Wielbłądzio pisze:Dzisiaj to wyszło na to, że muszę jechać z koczurem do lecznicyA potem trochę się przespać i do rana napisać ten nieszczęsny newsletter, zanim wyrzuty sumienia zeżrą mnie do samych pięt
![]()
Ale telefon chłopaka zobie zapisałam i najwyżej pod koniec tygodnia się przypomnę...
Wielbłądzio pisze:Nikt tu do nas nie zajrzał od 15.00...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości