Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosikbaum pisze:wiesz u mnie tez luksusów nie ma, bo ziemia dość licha, rośnie w dołku tak by sie tam zbierała woda jak pada i tyle:) podlewałam tylko w okresie przyjmowania się
gosikbaum pisze:jak masz piasek to oczywiście brzózki i sosenki polecam:) będą koźlarze jak sie towarzystwo rozrośnie:) a i brzózki fajnie szumią listkami:)
gosikbaum pisze:ach jak ja bym tam wpadła i sadziła sadziła:)
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Jak wygramy wszystkie w totka, to sie tam koło Joasi wybudujemy, bedziemy zyć z odsetek i głaskać koty.
Dobrze Marciu. A swoją drogą byłaby tam niezłe wariatkowo, gdyby tyle kociar zebrało się do kupy
![]()
MarciaMuuu pisze:Tylko trzeba pamietać, żeby alus też wygrała w totka i tam mieszkała i nam gotowała tak dla rozrywki.
I to jest bardzo słuszna koncepcja![]()
![]()
![]()
Popieram
JoasiaS pisze:Tak wygląda kopciuszek:
amyszka pisze:Widzę ze mi się rejony dostały...
Fajny domekJoasiaS pisze:shira3 pisze: A prowadzicie może dziennik na muratorze?
Ale mi się rymło![]()
Nie, ja sobie prowadzę mój prywatny fotograficzny dziennik![]()
Pod tym linkiem znajduje się ideał, do którego dążymy:
http://www.soprojekt.pl/Proj_got/S29/s29_widok.html
Oto kilka fotek z naszej epopei budowlanej![]()
Wrzesień 2008. Startujemy![]()
Październik 2008. Rosną mury![]()
Listopad 2008. Za chwilę będzie dach![]()
Dłuuuga przerwa zimowa + światowy kryzys finansowy (nasz niestety też...)![]()
Lipiec 2009. Domek czeka na okna![]()
Wrzesień 2009. Mamy okna i drzwi![]()
(a kiedyś będziemy mieć tu taras)
Kolejna dłuuuga przerwa zimowa![]()
Wiosną tego roku ruszyliśmy z wykańczaniem środka.
Fotki będą, gdy już fachowcy uwiną się z robotą
shira3 pisze:Fajny domekNam się też marzyła parterówka ale...przy 0,5 hektarowej działce nie mieliśmy gdzie postawić
![]()
No i stanęło na pięterku
My prowadzimy dziennik na muratorze bo sporo jest osób budujących ten sam co my projekt i wymieniamy się pomysłami, kosztami i czym kto może
Nasz jest tu:
http://forum.muratordom.pl/showthread.p ... ost3276248
JoasiaS pisze:Shira, gdybym miała działkę z taką ilością przepięknych drzew, to pewnie też wybrałam domek piętrowy, żeby przypadkiem nie wyciąć za dużo. Domek masz taki bajkowy, w bajkowej scenerii
![]()
JoasiaS pisze: Shira, gdybym miała działkę z taką ilością przepięknych drzew, to pewnie też wybrałam domek piętrowy, żeby przypadkiem nie wyciąć za dużo. Domek masz taki bajkowy, w bajkowej scenerii
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 99 gości