shira3 pisze:Najlepsze jest to: Cokolwiek nabroisz mrucz i wyglądaj słodkoMój Rudiś to wie

Ten czarny (pierwszy z góry) mam w pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Najlepsze jest to: Cokolwiek nabroisz mrucz i wyglądaj słodkoMój Rudiś to wie
AYO pisze:Też się zdziwiłam![]()
Mają teraz bazę danych skradzionego sprzętu i przy okazji zadym [szczególnie z małolatami] sprawdzają aparaty - w ten sposób wyszło
Gdzie, kiedy?AYO pisze: Opisywałam chyba u Kingi jak spłoszyłam nad ranem złodzieja, który wszedł przez otwarty balkon i wyhaczył mój nówka- sztuka aparat - to właśnie ten
Jeju...AYO pisze:No normalnie![]()
Sezon lato-jesień 2007 , był wysyp takich włamów "na śpiocha" czyli żywcem przy śpiących mieszkańcach wynosili lekki sprzęt elektroniczny![]()
Na szczęście nie miałam jeszcze laptopa i tylko ten aparat poszedł, zegarek i biżuteria. Ja się przecknęłam jak gościu sięgał ręką po telefon PRZY MOJEJ GŁOWIE na materacu. W pólświcie i bez okularów pomyślałam mętnie "znowu Grzechu ma szwędacze {miał zwyczaj składać mi niezapowiedziane wizyty o najdzikszych porach} i przesuwając się, żeby mu zrobić miejsce we wnęce spalnej -zawinięta tylko w prześcieradło- zdziwiłam się ALE DLACZEGO ON TAKI MAŁY I GDZIE SĄ JEGO CZARNE WŁOSY![]()
W tym momencie facet skumał, że sie budzę i zwiał..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości