Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:zapytaj się ich do ilu kilogramów wytrzymuje obciążenie
Agata&Alex pisze:kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini.
A możesz o tym coś więcej![]()
![]()
jeśli to nie tajemnica
![]()
![]()
Agata&Alex pisze:Nasz znajomy ma CB. Ostatnio opowiadał, jak jeden się pyta pozostałych : "jak mnie słychać" ktoś mu odpowiada: " jak teściową...", ktoś dopytuję: "jak to jak teściową
", pada odpowiedź: " głośno i niepotrzebnie"
![]()
![]()
![]()
AYO pisze:Uuuch!
Kinga - ta historia to normalnie romantyczna jest![]()
A jeżeli chodzi o teksty to mam na poorędziu jeden co mi się właśnie przypomniał [autorski] - zamiast sj mówisz [b]A BUDUJ SIĘ BAKTERIO
[/b]
kinga w. pisze:[ bo z krótkimi co chwila trzeba coś robić żeby formę miały a dłuższe wystarczy związać. NIe jest to jakiś wzór szyku i elegancji, ale mnie to... zwisa? Że z krótkimi lepiej wyglądam, to fakt, że odmładzają to drugi, ale na drugiej szali tej wagi jest moje lenistwo - to niech sobie rosną.
AYO pisze:Uuuch!
Kinga - ta historia to normalnie romantyczna jest![]()
A jeżeli chodzi o teksty to mam na poorędziu jeden co mi się właśnie przypomniał [autorski] - zamiast sj mówisz A BUDUJ SIĘ BAKTERIO
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 279 gości