wiga138 pisze:8O
warge mi dzisiaj rozwalił. hormony w nim buzują!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiga138 pisze:8O
wiga138 pisze:kurcze.....chyba jednak trzeba będzie go wykastrować......a co lekarz mówi na ta jego agresję ? Może to cos z głową ?
Akima pisze:wiga138 pisze:kurcze.....chyba jednak trzeba będzie go wykastrować......a co lekarz mówi na ta jego agresję ? Może to cos z głową ?
umówiłam już zabieh wstępnie na piątek. dopłacę do narkozy i zapewnie mu wszystko co najlepsze.
wiga138 pisze:Akima pisze:wiga138 pisze:kurcze.....chyba jednak trzeba będzie go wykastrować......a co lekarz mówi na ta jego agresję ? Może to cos z głową ?
umówiłam już zabieh wstępnie na piątek. dopłacę do narkozy i zapewnie mu wszystko co najlepsze.
dofinansowanie ?!
wiga138 pisze::( do samochodu ?
Akima pisze:wiga138 pisze:kurcze.....chyba jednak trzeba będzie go wykastrować......a co lekarz mówi na ta jego agresję ? Może to cos z głową ?
Akima pisze:Super! Charakter mu się poprawił. Jest łagodniejszy i nie śmierdoli![]()
![]()
Woda z brzucha już zeszła. Kocham teraz Piratka najmocniej na świecie. Najfajniejsi sa faceci bez jaj
Akima pisze:Super! Charakter mu się poprawił. Jest łagodniejszy i nie śmierdoli![]()
![]()
Woda z brzucha już zeszła. Kocham teraz Piratka najmocniej na świecie. Najfajniejsi sa faceci bez jaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 45 gości