Dzień dobry kochani

Witam się z Wami po dłuuuuugiej nieobecności spowodowanej różnymi perturbacjami z zapomnieniem hasła do forum włącznie, które udało mi się odzyska dzięki pomocy Irafała, któremu składam oficjalne podziękowania
Jak zawsze brakuje mi czasu ale jeszcze bardziej brakuje mi Was

W związku z tym postanowiłam wznowić swoją aktywność na forum i zacząć pisywać tu regularnie (w miarę

)
W zakresie ilości kotów żadnych zmian
Zmiany za to nastąpiły w panujących między nimi stosunkach
Simbo jak to czasem bywa z facetami dał się zdominować Sarabi, która w międzyczasie weszła do jego kategorii wagowej przekraczając 6kg
Sytuacja u nas w domu wygląda teraz tak, że chcąc aby Pan Simbo zjadł w spokoju posiłek musimy go karmić na szafkach w kuchni pilnując do tego żeby mała nie zepchnęła go biodrem na bok i nie dopadła sama do miski
W zakresie spania z Dużymi też Sarabi okupuje ostatnio łóżko i reaguje pchykaniem i bluzgami na próbę wejścia na nie Różowego
Ostatnio u Sarabki nasilił się strasznie suchy duszący kaszel, który okazał się ostrym zapaleniem krtani, które leczymy z przerwami od ponad miesiąca
Niestety leki, które dostaje nasilają jeszcze bardziej jej apatyt wiec teraz w kuchni jest już regularna wojna podjazdowa o dostęp do misek
Różowy jak każdy facet ma swoje jazdy

Raz kocha wszystkich i wszystko żeby po pewnym czasie okazywać wszystkim jawną pogardę i zniecierpliwienie obecnością w jego domu
Zdjęcia będą jak się gdzieś zawieszą

Buziaki