Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 28, 2010 10:10 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Witam serdecznie :D
Weekend był faktycznie udany
W sobotę nasz kolega z pracy zmieniał stan cywilny więc najpierw gromadnie cała firmą udaliśmy się na ślub
a później prawie wszyscy przenieślismy się na starówkę żeby opić to wydarzenie :piwa:
Dobra impreza w miłym gronie to było to czego było mi trzeba przy łapiącym mnie jesiennym dole

W niedziele miałam problem z Sarabką - nagle napuchło jej oko :roll:
Na całe szczęście dzięki Różowemu mam zawsze pod ręką liki na zapalenie spojówek i świetlik
wczoraj z okiem było już prawie ok wiec podejrzewam że sobie tylko coś zapruszyła :?
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt paź 01, 2010 11:18 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Witamy ciepło Różowego, Sarabkę i pańcię :1luvu:
Też nas trochę nie było na forum

Oczko Sarabki już ok?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto gru 21, 2010 11:49 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Obrazek

czarna.wdowa

Post » Wto gru 21, 2010 11:52 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Duecik! :D
Wszystkiego najlepszego! :D

Mru&Co
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 21, 2010 11:53 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Wdówko nic nie napiszesz? :(
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 21, 2010 11:58 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Dobrze, ze choć na chwilę się pojawiasz ;)

Wszystkiego dobrego !
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt gru 24, 2010 12:57 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Puk puk …. ja tylko na chwilę…….. Ślad malutki pragnę zostawić w Twoim świecie, nie potrzeba więcej. Koszyk życzeń świątecznych niosę ze sobą, życzeń wymarzonych, od tych najmniejszych cichutkich jak westchnienie, po te największe z zapachem przygody…. Wiarę w nim mam, Nadzieję , Miłość, ciszę Wigilijnego Wieczoru, zapach choinki, skrzypiący śnieg pod butami, leniwie mruczące koty - to wszystko jest teraz Twoje. Dobrych Świąt….
życzę ja i Kotki Trzy :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 24, 2010 13:09 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Niech święta Bożego Narodzenia i wigilijny wieczór,
tak jak cały nadchodzący Nowy Rok,
upłyną Wam w szczęściu i radości.

Mru & Co.

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon sty 03, 2011 10:43 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Kochani dziękuję serdecznie za życzonka i pamięć

Nie obiecuję że w Noym Roku bedę pojawiać sie częściej bo nie chcę składać pustych obietnic :oops:
ale cały czas myślę o Was i Waszych futerkach cieplutko i mam Was w serduszkach

czarna.wdowa

Post » Śro sty 05, 2011 21:54 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Pozdrowienia noworoczne :1luvu:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Sob kwi 23, 2011 8:35 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Wesołych Świąt! :D Obrazek

Mru i Reszta

Dorota

Post » Pon wrz 19, 2011 15:12 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Dzień dobry kochani :-)
Witam się z Wami po dłuuuuugiej nieobecności spowodowanej różnymi perturbacjami z zapomnieniem hasła do forum włącznie, które udało mi się odzyska dzięki pomocy Irafała, któremu składam oficjalne podziękowania

Jak zawsze brakuje mi czasu ale jeszcze bardziej brakuje mi Was :-)
W związku z tym postanowiłam wznowić swoją aktywność na forum i zacząć pisywać tu regularnie (w miarę ;-))

W zakresie ilości kotów żadnych zmian
Zmiany za to nastąpiły w panujących między nimi stosunkach

Simbo jak to czasem bywa z facetami dał się zdominować Sarabi, która w międzyczasie weszła do jego kategorii wagowej przekraczając 6kg
Sytuacja u nas w domu wygląda teraz tak, że chcąc aby Pan Simbo zjadł w spokoju posiłek musimy go karmić na szafkach w kuchni pilnując do tego żeby mała nie zepchnęła go biodrem na bok i nie dopadła sama do miski
W zakresie spania z Dużymi też Sarabi okupuje ostatnio łóżko i reaguje pchykaniem i bluzgami na próbę wejścia na nie Różowego

Ostatnio u Sarabki nasilił się strasznie suchy duszący kaszel, który okazał się ostrym zapaleniem krtani, które leczymy z przerwami od ponad miesiąca
Niestety leki, które dostaje nasilają jeszcze bardziej jej apatyt wiec teraz w kuchni jest już regularna wojna podjazdowa o dostęp do misek

Różowy jak każdy facet ma swoje jazdy ;-)
Raz kocha wszystkich i wszystko żeby po pewnym czasie okazywać wszystkim jawną pogardę i zniecierpliwienie obecnością w jego domu

Zdjęcia będą jak się gdzieś zawieszą ;-)

Buziaki

czarna.wdowa

Post » Pon wrz 19, 2011 15:14 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

O, witamy dawno nie widziana Wdowko! :D
Buziaki dla koteczkow! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 19, 2011 15:17 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Buziaki przekażę z pewnością :D

czarna.wdowa

Post » Pon wrz 19, 2011 15:29 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Monika bardzo miło znowu Cię widzieć i czytać o S&S :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]