Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Interesuje mnie to, czy Duza wyzdrowiala.
Bo moze Cie, Kła, zarazic![]()
Mru troskliwy
kinga w. pisze:Dorota pisze:Interesuje mnie to, czy Duza wyzdrowiala.
Mru troskliwy
Może zarazić?? Auu! No, tak szybko to się nie zdrowieje chyba. Smarka, kaszle, chrypi, trochę gorączkuje... Ale żyje. I po inne puszki poszła do sklepu, żeby jak mówi odmienic jesli sie przejadło!
Kłaczek lekko zatrwożony.
Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:Interesuje mnie to, czy Duza wyzdrowiala.
Mru troskliwy
Może zarazić?? Auu! No, tak szybko to się nie zdrowieje chyba. Smarka, kaszle, chrypi, trochę gorączkuje... Ale żyje. I po inne puszki poszła do sklepu, żeby jak mówi odmienic jesli sie przejadło!
Moze zarazic. Naprawde.
Wreszcie zalapala, ze 2 (dwa) razy pod rzad nie podaje
sie kotom tego samego?![]()
Mru
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:Interesuje mnie to, czy Duza wyzdrowiala.
Mru troskliwy
Moze zarazic. Naprawde.
Mru
Gdzieś tu powinien być emot z wywalonym wielkim językiem... Cholera, nie ma... Niedopatrzenie!
![]()
Duża
Tyzma pisze:W sumiedo tej pory wszystkie moje koty to przypadki - po prostu musiały kogoś kochać a ja stanęłam na drodze - więc kochaliśmy się wzajemnie. Tylko Glaki to taki wybraniec co nie znaczy, że jest lepiej traktowany czy coś. Jednak co fakt to fakt - na kocim forum miliony bied szuka szczęścia - to nie jest tak, że znalazło się je samemu zabiedzone czy coś. Żeby przygarnąć oprócz możliwości - czego nie mam
muszą jeszcze czymś chwycić za serce i cieszę się, że ciebie chwycił Ptyś i oryginalność puchata
Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:Interesuje mnie to, czy Duza wyzdrowiala.
Mru troskliwy
Moze zarazic. Naprawde.
Mru
Gdzieś tu powinien być emot z wywalonym wielkim językiem... Cholera, nie ma... Niedopatrzenie!
![]()
Duża
Duzym zawsze czegos brakuje![]()
![]()
Mru niewinny
kinga w. pisze:Cześć, Kretki! My tu prawie cały dzień na posterunku! Ptyś w czwartek przyjeżdża!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 75 gości