GARK
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:Hej Ineczko![]()
dawno mnie nie było![]()
pare dni temu był roczek od kiedy jestem z dużą![]()
Meldujemy się porannie. Hania z Mężem przywieźli Jafkę ok. 16. Posiedzieliśmy chwilę w domu, rozpakowaliśmy wyprawę (bo przy takich gabarytach to już nie była wyprawka) Jafki, poszliśmy do 4 Pór Roku. Ok. 17.30 wyjechali. Przed 22 Hania zadzwoniła, że wjeżdżają do Poznania - warunki na drodze koszmarne. Pewnie dlatego nic nie napisała.
Jafka przeżyła swoją pierwszą randkę z Doctorro, nawet cierpliwie ją zniosła. Kuku na nią trochę powarkuje, Psot i Inka zdezorientowani. Jafka już jadła, piła, siusiała i kupkała. Choć przywiozła ze sobą swoje firmowe legowisko, spała na pufie. Zwiedza mieszkanie.
MaryLux pisze:Kopiuję to, co wpisałam w wątku Pysi i Hakera:Meldujemy się porannie. Hania z Mężem przywieźli Jafkę ok. 16. Posiedzieliśmy chwilę w domu, rozpakowaliśmy wyprawę (bo przy takich gabarytach to już nie była wyprawka) Jafki, poszliśmy do 4 Pór Roku. Ok. 17.30 wyjechali. Przed 22 Hania zadzwoniła, że wjeżdżają do Poznania - warunki na drodze koszmarne. Pewnie dlatego nic nie napisała.
Jafka przeżyła swoją pierwszą randkę z Doctorro, nawet cierpliwie ją zniosła. Kuku na nią trochę powarkuje, Psot i Inka zdezorientowani. Jafka już jadła, piła, siusiała i kupkała. Choć przywiozła ze sobą swoje firmowe legowisko, spała na pufie. Zwiedza mieszkanie.
Dorota pisze:MaryLux pisze:Kopiuję to, co wpisałam w wątku Pysi i Hakera:Meldujemy się porannie. Hania z Mężem przywieźli Jafkę ok. 16. Posiedzieliśmy chwilę w domu, rozpakowaliśmy wyprawę (bo przy takich gabarytach to już nie była wyprawka) Jafki, poszliśmy do 4 Pór Roku. Ok. 17.30 wyjechali. Przed 22 Hania zadzwoniła, że wjeżdżają do Poznania - warunki na drodze koszmarne. Pewnie dlatego nic nie napisała.
Ale tam byl jeszcze podpis.
Piekne imie![]()
Mru rozmarzony
MaryLux pisze:Miiiaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu, a dziś Duzą sefowa oksycała
tosiula pisze:MaryLux pisze:Miiiaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu, a dziś Duzą sefowa oksycała
A co, lewą nogą wstała?
MaryLux pisze:Miiiaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu, a dziś Duzą sefowa oksycała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości