Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
Czytałam już ten wątek wcześniej. Edit: Tylko nie umiem zrobić czegoś takiego, ze się naciska na tytuł watku i od razu jest się w tym wątku.
Bo przecież adres do watku jest dłuugi.
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
Czytałam już ten wątek wcześniej. Edit: Tylko nie umiem zrobić czegoś takiego, ze się naciska na tytuł watku i od razu jest się w tym wątku.
Cczekoladko, po prostu wpisz post -nick, kotek, i link do wątku.
kalair pisze:moś pisze:jestem
Naprawdę? To i myślisz..
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
A Ty masz coś takiego, że klikasz na Szylkretki Są Piękne to od razu masz wątek... Ona to sama robi czy Wy znacie takie patenty?
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:jestem
Naprawdę? To i myślisz..
i tak sie wita vice?![]()
ja mysle nawet jak śpie
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
A Ty masz coś takiego, że klikasz na Szylkretki Są Piękne to od razu masz wątek... Ona to sama robi czy Wy znacie takie patenty?
Ale jak gdzie klikam?Jak kliknę na wątek,to się otworzy..
Nie bardzo rozumiem..
Przecież Ci napisałam Czekoladko-wpisz się do wątku..
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
Ale jak gdzie klikam?Jak kliknę na wątek,to się otworzy..
Nie bardzo rozumiem..
Przecież Ci napisałam Czekoladko-wpisz się do wątku..
No np.: to w twoim podpisie, Wątek Szylkretem pod patronatem Iris i Lafi, klikasz i jesteś w wątku. A prawdziwy adres jest taki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76257
No i jak zamieniasz taki adres w słowa?
kalair pisze:To jest tak-
[url=tu linknazwa wątku,jaki sobie wymyśliszurl]
Czekoladka pisze:kalair pisze:To jest tak-
[url=tu linknazwa wątku,jaki sobie wymyśliszurl]
Dzięki, przyda się napewno.
Edit2: Niestety nie wychodzi. Teraz wychodzi, bo poprawiłaś.
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:jestem
Naprawdę? To i myślisz..
i tak sie wita vice?![]()
ja mysle nawet jak śpie
A jak?
Przecież Cię witam ładnie..Zawsze![]()
O czym myślisz,jak śpisz?
Czekoladka pisze:Teraz jest ok![]()
Uwaga! Przydatne info dla Wrocławian, którzy nie mają wody:
ul.Krasińskiego pękła rura. Woda wylała się na ulicę. Jezdnia się zapadła i samochód wpadł w tą. Naprawa potrwa 2 godziny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 35 gości