Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Moje koty zapewniają mi atrakcje niestrudzenie.
I tak - Guciu wskoczył mi na ramię jakiś czas temu i nasikał na głowę. Wytarłam, stwierdziłam, że wieczorem łeb umyję, bo mieliśmy jechać do sklepu, gdyż w lodówce tylko powietrze i puszki a/d. W sklepie strasznie dziwnie się czułam, śmierdząc przeokropnie kocimi sikami. Cóż... Wróciłam do domu, usiadłam na chwilę na sofie, przytulił się do mnie Maciek, jakoś tak potem odsunął i... Obsikał mi koszulkę.
Chyba jutro pojedzie na badanie moczu, a jeśli pęcherz bedzie miał pusty, pozwolę go cewnikować.![]()
![]()
![]()
![]()
A tak poważnie, to jestem zasikana na maksa...
anita pisze:
Poza tym potrzebuję dt dla dwóch małych, czarnych kociąt, które mieszkają niemal przy ulicy, w Cieszynie, na którymś podwórku są dokarmiane, ale generalnie przeszkadzają i MAJĄ zniknąć. Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu im domu... Jak? Jak mam to zrobić??? W Cieszynie naprawdę nie mam znikąd pomocy, naprawdę. Wiem, co piszę. Do siebie ich nie wezmę, nie narazę Malutkiego, poza tym - nie mogę, nie mam gdzie izolować. Nie dam rady. Czy ktoś może pomóc???[/b]
Tia... ma na niej Wasze foty wydrukowane?anita5 pisze:Już po. Moglibyśmy go nawet dziś odebrac, gdybyśmy mieli helikopter. Musi spędzić noc w klinice, co mu zawsze dobrze zresztą robiło.Podobno wybudził się bez problemu, czuje się dobrze, jest "wypłukany", jak to określiła pani z recepcji. Mam nadzieję, ze nie jest SPŁUKANY i zapłaci za swoje jelito jutro swoją kocią kartą kredytową.
![]()
dorcia44 pisze:wciąż podziwiam twoje koty ,gadać potrafią,pisać potrafią i jeszcze karte kredytową mają![]()
![]()
moje tłuki są i tyle![]()
CoToMa pisze:Co słychać?
Jak Kituś?
- albo takie z nich konspiratorydorcia44 pisze:wciąż podziwiam twoje koty ,gadać potrafią,pisać potrafią i jeszcze karte kredytową mają![]()
![]()
moje tłuki są i tyle![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 11 gości