dziekujemy, skorzystamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Ale mi sie fajny duecik trafił. Jedno - Arni obrażone tyłem, a drugie Mosiowe mi język pokazuje![]()
![]()
Offkors, że dzisiaj wolne dydaktycznie każdy czwartek w tym semestrze mam wolny. Dydaktykę zaczynam od jutra - popołudniu.
moś pisze:Hannah12 pisze:Ale mi sie fajny duecik trafił. Jedno - Arni obrażone tyłem, a drugie Mosiowe mi język pokazuje![]()
![]()
Offkors, że dzisiaj wolne dydaktycznie każdy czwartek w tym semestrze mam wolny. Dydaktykę zaczynam od jutra - popołudniu.
No taki został dueciktylko
To kazdy czwartek masz wolny? to po co ja sie pytam![]()
Hannah12 pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:Ale mi sie fajny duecik trafił. Jedno - Arni obrażone tyłem, a drugie Mosiowe mi język pokazuje![]()
![]()
No taki został dueciktylko
To kazdy czwartek masz wolny? to po co ja sie pytam![]()
Wolny dydaktycznie w tym semestrze, tak, ale mam takie inne obowiązki. Jakieś spotkania, narady itp.
Hannah12 pisze:Dzisiaj to my z moim skoro świt poszliśmy z kijami, potem zjedliśmy lekkie rodzinne śniadanie i sie zestresowaliśmy, wiesz czemu. A potem każdy siadł do swoich zadań. Aga do nauki , a my robimy jakieś pisu, pisu.
A mam pytanie, czy pamiętasz ile godzin miały studia podyplomowe w których uczestniczyłaś.
Mi powiedzieli, że studia podyplomowe, przekwalifikują, czy tez pozwalające uczyć innego przedmiotu, dla nauczycieli muszą mieć 350 h.
moś pisze:Hannah12 pisze:Dzisiaj to my z moim skoro świt poszliśmy z kijami, potem zjedliśmy lekkie rodzinne śniadanie i sie zestresowaliśmy, wiesz czemu. A potem każdy siadł do swoich zadań. Aga do nauki , a my robimy jakieś pisu, pisu.
A mam pytanie, czy pamiętasz ile godzin miały studia podyplomowe w których uczestniczyłaś.
Mi powiedzieli, że studia podyplomowe, przekwalifikują, czy tez pozwalające uczyć innego przedmiotu, dla nauczycieli muszą mieć 350 h.
Hmmm..o ile pamietam to miały 270 godzin ale moze sie to pozmienialo
varia pisze:skaskaNH pisze:Blusika na pastwę Varii? Litości nie maszmoś pisze:To ja was zostawiam same i ide robic obiad
Przecież ja fajna jestem.
moś pisze:Hannah12 pisze:Dzisiaj to my z moim skoro świt poszliśmy z kijami, potem zjedliśmy lekkie rodzinne śniadanie i sie zestresowaliśmy, wiesz czemu. A potem każdy siadł do swoich zadań. Aga do nauki , a my robimy jakieś pisu, pisu.
Blusik pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Blusika na pastwę Varii? Litości nie maszmoś pisze:To ja was zostawiam same i ide robic obiad
Ja z tego samego miotu co Varia, więc i maczuga nie dobijesz
Blusik pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:Dzisiaj to my z moim skoro świt poszliśmy z kijami, potem zjedliśmy lekkie rodzinne śniadanie i sie zestresowaliśmy, wiesz czemu. A potem każdy siadł do swoich zadań. Aga do nauki , a my robimy jakieś pisu, pisu.
Potem jakąś wredną zmianę zrobili i dowalili tyle godzin, że wyszło półtora roku WRRRRRRRRRRRRR
Blusik pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Blusika na pastwę Varii? Litości nie maszmoś pisze:To ja was zostawiam same i ide robic obiad
gattara pisze:Blusik pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Blusika na pastwę Varii? Litości nie maszmoś pisze:To ja was zostawiam same i ide robic obiad
Znaczy że też masz szczękoczułki i nogogłaszczki? Musisz być śliczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1126 gości