Sihaja pisze:Jak to nie do przełknięcia? Np Malibu rum? pyychaTylko się do herbatki nie nadaje...
Następna pijąca rum! Choćby Malibu! Oj, Mośka, przesadziłaś...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Jak to nie do przełknięcia? Np Malibu rum? pyychaTylko się do herbatki nie nadaje...
Sihaja pisze:Najprostszy przepisa na drink rumowy:
2 części białego rumu
1 część soku z limonki
1 łyżeczka cukru
kostki lodu i pyyycha
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:a po co herbatka?Wystarczy rum
Słuszna uwaga! Herbatka najzupełniej zbędna w tym przypadku!![]()
Ośmiele sie zauwazyc ze rum sam w sobie jest nie do przełkniecia
Moska![]()
![]()
![]()
co Ty wygadujesz![]()
![]()
![]()
spoko ,da sie
O! Trawka też pije sam!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Musialam sie obrobic i jak przypuszczalam wczoraj zajelo mi to godzine, one wchodza grupowo czy co![]()
Akurat tak sie sklada ze cie raczej nie widac
Kto-co wchodzi grupowo?!Bo nie jarzę?
A przecież mnie widziałaś!
no cioteczki na raz wchodza a ja potem przez godzine dedykacje wklejam dla nichNie moga sie podzielić- jedne rano a inne wieczorkiem? wszystkie rano a wieczorem nikt
![]()
Widzialam ale po twoich gustach kulinarnych to zwatpilam
O jakich gustach mówimy?śLEDZIE JADłAM!!
![]()
Bez rumu. I innego mocnego też.
i kaszkę niemowlęcą![]()
![]()
kalair pisze:Sihaja pisze:Jak to nie do przełknięcia? Np Malibu rum? pyychaTylko się do herbatki nie nadaje...
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:a po co herbatka?Wystarczy rum
Słuszna uwaga! Herbatka najzupełniej zbędna w tym przypadku!![]()
Ośmiele sie zauwazyc ze rum sam w sobie jest nie do przełkniecia
Moska![]()
![]()
![]()
co Ty wygadujesz![]()
![]()
![]()
spoko ,da sie
O! Trawka też pije sam!![]()
oczywiście w stosownych ilościach
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Musialam sie obrobic i jak przypuszczalam wczoraj zajelo mi to godzine, one wchodza grupowo czy co![]()
Akurat tak sie sklada ze cie raczej nie widac
Kto-co wchodzi grupowo?!Bo nie jarzę?
A przecież mnie widziałaś!
no cioteczki na raz wchodza a ja potem przez godzine dedykacje wklejam dla nichNie moga sie podzielić- jedne rano a inne wieczorkiem? wszystkie rano a wieczorem nikt
![]()
Widzialam ale po twoich gustach kulinarnych to zwatpilam
O jakich gustach mówimy?śLEDZIE JADłAM!!
![]()
Bez rumu. I innego mocnego też.
i kaszkę niemowlęcą![]()
![]()
To nie jest kaszka dla niemowkąt, tylko dla dzieci.![]()
I posłużyła mi, jako słodki wieczorny deserek..
moś pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Jak to nie do przełknięcia? Np Malibu rum? pyychaTylko się do herbatki nie nadaje...
Wy tutaj jakies Malibu wymyslacie a rum sam to tylko dla marynarzy sie nadaje, wiem co mowie- mam ojca zeglarzaI próbowalam rum- stanowczo ohydny sam
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Jak to nie do przełknięcia? Np Malibu rum? pyychaTylko się do herbatki nie nadaje...
Wy tutaj jakies Malibu wymyslacie a rum sam to tylko dla marynarzy sie nadaje, wiem co mowie- mam ojca zeglarzaI próbowalam rum- stanowczo ohydny sam
E..nie przesadzaj..Zaraz ohydny..Mocny, no..
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Silverblue i 1169 gości