pozdrawiam
Kropka
P.S. ide obudzic stworzenie spiace pod stolem.... niby podobny ale nie kot... czarny jest... ogon ma.... ale poza tym jest taki......... WIELKI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dorota pisze:Jawna niesprawiedliwosc!
Mru
No.
Iris i Lafi![]()
Georg-inia pisze:kurczę, że ta Łódź tak daleko... wprosiłabym się na urodzinkico prawda tort z tuńczyka to.. hm.. nie jest moje ulubione danie, ale może coś innego też na przyjęciu zaserwują...
Adriana, a czapeczki urodzinowe? baloniki? i te takie co się dmucha w jakby gwizdek, a to się rozwija w taki język i piszczy? będą?
matko, ale obrazowo opisałam "te takie"
Adrianapl pisze:Georg-inia pisze:kurczę, że ta Łódź tak daleko... wprosiłabym się na urodzinkico prawda tort z tuńczyka to.. hm.. nie jest moje ulubione danie, ale może coś innego też na przyjęciu zaserwują...
Adriana, a czapeczki urodzinowe? baloniki? i te takie co się dmucha w jakby gwizdek, a to się rozwija w taki język i piszczy? będą?
![]()
![]()
![]()
no az tak dalaeko to nie jest![]()
beda wszystkie mozliwe atrakcje![]()
torcik z tunczyka i taki z czekolada tez![]()
przynajmniej raz poczuje sie "mlodsza" w swoje wlasne urodziny, bo z reguly uswiadamiam sobie jak szybko czas mija...
Femka pisze:Adrianapl pisze:Georg-inia pisze:kurczę, że ta Łódź tak daleko... wprosiłabym się na urodzinkico prawda tort z tuńczyka to.. hm.. nie jest moje ulubione danie, ale może coś innego też na przyjęciu zaserwują...
![]()
![]()
![]()
przynajmniej raz poczuje sie "mlodsza" w swoje wlasne urodziny, bo z reguly uswiadamiam sobie jak szybko czas mija...
to o której początek przyjęcia? mam już wprawę w wycieczkach
Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Georg-inia pisze:kurczę, że ta Łódź tak daleko... wprosiłabym się na urodzinkico prawda tort z tuńczyka to.. hm.. nie jest moje ulubione danie, ale może coś innego też na przyjęciu zaserwują...
![]()
![]()
![]()
to o której początek przyjęcia? mam już wprawę w wycieczkach
przyjecie jest calodzienne
Femka pisze:
odpalam miotełkę![]()
Adrianko, a co z łapą Skipiego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 108 gości