tosiula pisze:Irys i Lafi,mam pytanko - jaki jest wasz adres,bo chciałem was lepiej poznać,a na tym z podpisu tylko Duże trajkocą![]()
Toril

Torilku, to ten sam wątek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Irys i Lafi,mam pytanko - jaki jest wasz adres,bo chciałem was lepiej poznać,a na tym z podpisu tylko Duże trajkocą![]()
Toril
kothka pisze:tosiula pisze:Irys i Lafi,mam pytanko - jaki jest wasz adres,bo chciałem was lepiej poznać,a na tym z podpisu tylko Duże trajkocą![]()
Toril
![]()
![]()
![]()
Torilku, to ten sam wątekTylko rano są kotki, a później plotki
tosiula pisze:taaa...Tylko ze ja do tej pory z chłopakami mieszkałem.Braliśmy się z Clarensem za bary i po dyskusji.A te gadają,marudzą,jęczą...No zobaczymy.![]()
Już wiemOpowiem im o tobie.I powiem,że jak będą grzeczne to je tobie przedstawie.może tak być?
Toril
tosiula pisze:Duża mówi,że mogę o was poczytać,ale ona najpierw na mięsko popracuje.Ale koniecznie przejrzę was wątek,takie jesteście ładniutkie![]()
Toril
Kasia_1991 pisze:tosiula pisze:Duża mówi,że mogę o was poczytać,ale ona najpierw na mięsko popracuje.Ale koniecznie przejrzę was wątek,takie jesteście ładniutkie![]()
Toril
Ty tez jestes ladniutki-A&B
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości