Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:mnie się też wydaje, że Bungo ordynarnie zmienił służącą
progect pisze:
Basiu, to nie łap Mikusia - szczuplutki burasek z białym. Wygląda na potffffffffornie zagłodzonego, ale zaręczam, ze miseczki ma co najmniej w sześciu mieszkaniachOn w twoje rejony na pewno też zagląda
Alexa_a pisze:A swoją drogą to Bunguś jakiś dziwny się okazał - wybrał klitkę w bloku zamiast bogatej willi z ogrodem....
Bungo pisze:Alexa_a pisze:A swoją drogą to Bunguś jakiś dziwny się okazał - wybrał klitkę w bloku zamiast bogatej willi z ogrodem....
A ja myślę, że on doskonale wiedział, co robi... nieważny metraż, ale jakość obsługinp. wypuszczanie na dwór "na żądanie"
![]()
Bungo pisze:progect pisze:
Basiu, to nie łap Mikusia - szczuplutki burasek z białym. Wygląda na potffffffffornie zagłodzonego, ale zaręczam, ze miseczki ma co najmniej w sześciu mieszkaniachOn w twoje rejony na pewno też zagląda
O rany, z opisu toż to mój podbalkonowy Ciszek!!! I miseczki u mnie, owszem, ma - nawet na żądanie o północy!I pcha mi się do domu...
Dzieki za pomoc w rozszyfrowaniu gada
progect pisze:Bungo pisze:progect pisze:
O rany, z opisu toż to mój podbalkonowy Ciszek!!! I miseczki u mnie, owszem, ma - nawet na żądanie o północy!I pcha mi się do domu...
Zdjęcie na cito poproszę
Bungo pisze:progect pisze:Bungo pisze:progect pisze:
Zdjęcie na cito poproszę
Czy to TEN?????
Femka pisze:nie mogę. nawet myślałam o wzięciu tymczasu, ale wetka krótko: Femka jest nerkowa, najmniejszy stres i możemy nie opanować nerek.
Bungo pisze:Femka pisze:nie mogę. nawet myślałam o wzięciu tymczasu, ale wetka krótko: Femka jest nerkowa, najmniejszy stres i możemy nie opanować nerek.
Wiem o tym i wiem, że jesteś aniołem, a Ty wiesz dlaczego... I pewna kotka ze schroniska też się o tym dowie![]()
A o Ciszku - to był żart. On sobie nieźle teraz radzi, a przed zimą może coś się znajdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 8 gości