Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2007 22:12

No to do roboty...
Fotorelacja z wyjazdu...

Zaczęli od koncertu w kościele Franciszkanów:
Obrazek

Potem był wodospad Kamieńczyka i Szklarki

ObrazekObrazek

Po drodze same romantyczności:
ObrazekObrazek

Kolejnego dnia przyjęcie w poczet Walończyków...trzeba było w dybach krzyczeć "kocham naturę", a wiedźmy walońskie pomagały rogami 8)
ObrazekObrazek

Spacer w górach Izerskich - na Wysokim Kamieniu
ObrazekObrazek

Po drodze na Chojnik - muzeum miniatur w Kowarach
ObrazekObrazek

Praga
ObrazekObrazek

na Śnieżkę weszliśmy z pomocą...kolejki na Kopę :wink:
Obrazek

A w drodze powrotnej przystanek w cudnym Wrocławiu i zwiedzanie ogrodu Japońskiego:
Obrazek

Było jeszcze dużo więcej atrakcji, w stylu wieczornego wyjścia na karaoke (się najbardziej podobało), jaskiń w Morawskim Krasie - nie robiłam zdjęć, bo i tak by nie wyszły :( pizzy o 12 w nocy na kolację (to też się podobało) i potrójnej porcji lodów na rynku wrocławskim...

Ja będę wspominać ten wyjazd bardzo miło...mam nadzieję, że dzieciaki też...na przyszły rok - Kudowa Zdrój i koncerty na Ukrainie 8) na razie w planach :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon lip 02, 2007 22:17

Wow! piekne zdjecia- zazdraszczam :D ja niestety mam remoncik w domu i zrezygnowalam w tym roku z wakacji. :( Smutno troche ale.. moj wybór :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon lip 02, 2007 22:25

A my w tym roku wyjątkowo rozjeżdżeni 8) Nie martw się, odpoczniesz psychicznie i tak...za to domek bedzie jak ta lala...

izaA

Post » Wto lip 03, 2007 7:41

Izuś fajnie że już jesteście :D
i strasznie zazdroszczę udanego wyjazdu :oops:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lip 03, 2007 8:03

Oj dziewczyny, dziewczyny...jak zazdrościcie - to ja mam poczucie winy, że było fajnie :oops: zazdrość to raczej negatywne uczucie...może piszcie, że cieszycie się razem ze mną :wink:

Piotrek już w pociągu do pracy, a dzieciaki wciąż śpią :lol: Dziś Michał może pojechać na zajęcia z emisji głosu, Zuzia pojedzie z nim na przesłuchanie, po tym wyjeździe chce chodzić na chór 8O

Mam teraz chwilkę to dodam jeszcze kilka foteczek widoczkowych...

Zamek Chojnik - to zielone to bluszcz 8O
Obrazek

Kotły śnieżne Łomniczki pod Śnieżką
Obrazek

Kanion Kamieńczyka
Obrazek

Na szlaku Orłowicza:
ObrazekObrazek

W drodze do Szklarki
Obrazek

Podczas wyjazdu ubolewałam tylko nad jednym, ogromnym minusem zwiedzania z grupą jest nadmierny pośpiech i brak czasu na kontemplacje piękna oraz robienia zdjęć w miejscach ładnych dla mnie, a nie w wyznaczonych punktach widokowych...plusem zwiedzania z przewodnikiem jest mnóstwo nowych wiadomości i umiejętności...poznałam wiele roślin chronionych, wiem skąd wzięły bagna w górach i umiem odróżnić klon od jawora :P

izaA

Post » Wto lip 03, 2007 8:09

ogladam te zdjecia i przypominam sobie moj wyjazd 3,5 roku temu,bylam w dokładnie tych samych miejscach :) ahh super był,najbardziej podobała mi sie ta krystalicznie przejrzysta woda w rwacych strumieniach i potokach :)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Wto lip 03, 2007 8:36

My zazdrościmy pozytywnie
tzn cieszymy się z tego że zwiedziłaś piekne miejsca i wypoczęłaś a w głebi duszy mamy ochote na podobny wyjazd
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lip 03, 2007 8:40

czarna.wdowa pisze:a w głebi duszy mamy ochote na podobny wyjazd

Trzeba tylko znaleźć jakiegoś pasjonatę - on wszystko zaplanuje, a ekipa montuje się momentalnie, jak jest ktoś, kto się "zaopiekuje" grupą...ja się śmiałam, że tak się staram, żeby mnie na kolejny wyjazd zabrały :lol:

izaA

Post » Wto lip 03, 2007 9:36

Super zdjęcia, mamy podobne; w kasku nad wodospadem.
A co do zwiedzania w grupie to się zgadzam, za szybko.
I jeszcze jak człowiek jest odpowiedzialny za grupę to ma oczy dookoła głowy, no przynajmniej ja tak miałam z tym, że ja byłam z grupą dziewięcio latków, zamiast zwiedzać to ciągle liczyłam dzieci :roll:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto lip 03, 2007 9:46

Brameczka, co nie? A jak dajesz im czas wolny, to sama nie możesz odpocząć, bo myślisz czy czegoś nie zmalują, co nie? I jeszcze trzeba je zatrzymywać przy przejściu przez ulicę...ale to wszystko nic przy tym, co zobaczyłam :lol:

izaA

Post » Wto lip 03, 2007 9:55

Tak, wszystko się zgadza, ja jeszcze musiałam dziewczynką włosy myć a chłopaką prać :lol:
A co zobaczyłaś?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto lip 03, 2007 9:57

Przy przejściu przez ulice to ja zwykle stoje na środku - tak na celowniku że by w razie czego własna piersia... :lol: I CIESZE sie ze byłaś w tak pieknych miejscach, naprawde :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 03, 2007 16:20

zunia pisze:A co zobaczyłaś?

No właśnie to wszystko, co na zdjęciach...zobaczyłam piękne Karkonosze za cenę odrobiny świętego spokoju...za taką cenę to ja mogę po całym świecie jeździć :lol:

izaA

Post » Wto lip 03, 2007 16:43

góry izerskie. a w świeradowie byłaś :?: :?: :?:

szyszunia

Od: Pt cze 29, 2007 12:57

Post » Wto lip 03, 2007 16:48

Nie...w górach Izerskich byłam od rzeki Kamiennej w bok - czyli okolice Szklarskiej Poręby...Czarna Góra, Wysoki kamień, kopalnia krzemienia Stanisław i zejście do Jakuszyc...

izaA

[poprzednia][następna]