Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Maciuś. Była u cię dzisiaj twoja Teściowna? Pokazałeś jej całe swoje kociałko?
Księżniczka Ofelia ciekawska
Nul pisze:MójCiusiu, a Bezisława Ostrożna się dała dzisiaj niemal dotknąć sąsiadce! Wcale się przed nią nie schowała, nie uciekła! A zwykle ucieka! A to był jej pierwszy kontakt z tą sąsiadką! Mówię Ci, jestem pod wielkim wrażeniem!
A Felisław to w ogóle wylądował u niej ba kolanach, no ale to mnie nie dziwi, zresztą na ją już zna.
Miejcie się dobrze!
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Maciuś. Była u cię dzisiaj twoja Teściowna? Pokazałeś jej całe swoje kociałko?
Księżniczka Ofelia ciekawska
Taaa, nooo, prawie. Ogonka nie pokazałem![]()
Dałem się podziwiać całkiem długo![]()
Morka była jak zwykle w swojej kryjówce za fotelem (Teściowa zaglądała do niej) a MuMiś całą wizytę przeleżał na parapecie. Dawał się podziwiać do woli tylko nie dał się dotknąć.
MaCiuś
ewkkrem pisze:Nul pisze:MójCiusiu, a Bezisława Ostrożna się dała dzisiaj niemal dotknąć sąsiadce! Wcale się przed nią nie schowała, nie uciekła! A zwykle ucieka! A to był jej pierwszy kontakt z tą sąsiadką! Mówię Ci, jestem pod wielkim wrażeniem!
A Felisław to w ogóle wylądował u niej ba kolanach, no ale to mnie nie dziwi, zresztą na ją już zna.
Miejcie się dobrze!
Ciociu, Bezia ma szansę na częstsze widywanie sąsiadki. Teściowa była u nas dopiero dwa razy. Taki nasz stały gość to nie straszny a teściowa na zaufanie musi sobie zasłużyćDzisiaj dałem się złapać w pułapkę. Zaszyłem się za kanapą i ... nie miałem jak uciec, za to Teściowa mogła podziwiać mój pyszczek i większość kociałka i mogła nawet posłuchać mojej arii
MaCiuś
jolabuk5 pisze:Może to jeszcze nie było przyjazne powitanie teściowej, ale widać postęp!
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Nul pisze:MójCiusiu, a Bezisława Ostrożna się dała dzisiaj niemal dotknąć sąsiadce! Wcale się przed nią nie schowała, nie uciekła! A zwykle ucieka! A to był jej pierwszy kontakt z tą sąsiadką! Mówię Ci, jestem pod wielkim wrażeniem!
Miejcie się dobrze!
Ciociu, Bezia ma szansę na częstsze widywanie sąsiadki. Teściowa była u nas dopiero dwa razy. Taki nasz stały gość to nie straszny a teściowa na zaufanie musi sobie zasłużyćDzisiaj dałem się złapać w pułapkę. Zaszyłem się za kanapą i ... nie miałem jak uciec, za to Teściowa mogła podziwiać mój pyszczek i większość kociałka i mogła nawet posłuchać mojej arii
MaCiuś
Aria była cudnej urody - prawdziwa kocia muzyka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 415 gości