Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze::201428
Oby poszło szybko i bezproblemowo.
U nas w pracy właśnie dostawa mebli do niektórych gabinetów (w zamian za kilkudziesięcioletnie szafy i biurka). U mnie na szczęście będą tylko montować pleksi. Szkoda że nie pomyśleli że chcą wsadzić pleksi między dwie połowy biurka... które to biurko ma jedną wspólną nogę dla dwóch połówek![]()
A później przyjdzie informatyk który radośnie twierdził że da się przestawić drukarkę na drugą stronę tego wielkiego biurka. Przy kablach o długości na styk, łączących tą drukarkę z kilkoma innymi urządzeniami, w tym dwoma komputerami![]()
Jako że mówiłam że będą problemy ale nikt mnie nie słuchał, to teraz ze złośliwą satysfakcją popatrzę jak się męczą
MB&Ofelia pisze:Chyba bym tą kierowniczkę ugryzła w... siedzącą część ciała![]()
Ale dobrze że szybko ci poszło. Będzie chwila spokoju... przed następną gazetką![]()
Wyspałaś się przynajmniej?
Jako że znów jest promocja znaczkowa to oczywiście zbieram, a moja mama się zbuntowała i stwierdziła, że mi znaczków nie da bo sama będzie sobie zbierała. Oki, niech sobie zbiera. Ja się uśmiechnę do koleżanki z pracy, która też czasami robi zakupy w Stokrotce.
Ewa L. pisze:Dziś odpoczywam. Właśnie wróciłam od mamy. Oglądałyśmy skoki narciarskie. Nie wiedziałam , że moja mama taka kibicka.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuza i 27 gości