Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Zuniu, cudownie, że tak się bawiłaś! Nasza Duża mówi, że zabawa to najlepszy dowód, że kotek się dobrze czuje![]()
Sądząc z zapisków Twojej Dużej to Hepatoforce i probiotyk dawały najlepszą kupkę. Jak Ci zylkene pomaga, to bierz koniecznie!
Ja coś mam slaby apetyt...Wczoraj nie chcialam mięska, zjadłam kilka past, ale nie za wiele. Zobaczymy dziś. Duża już kombinuje, ze albo przyspieszyć steryd albo spróbować tabletkę na apetyt
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Dziękujemy Ciociu klaudiafj
Zunia i duża
PS. duża policzyła korelację między ilością kupek na dobę a oceną kupki, wyszedł istotny na poziomie p<.01 ujemny związek to znaczy, że im wyższa ocena kupki tym mniej kupek na dobę. I odwrotnie: im gorsza kupka tym więcej takich kupek na dobę. Głupia duża, nie ma co robić tylko statystycznie się wyżywa na moim cierpieniu![]()
![]()
Zunia
jolabuk5 pisze:Wniosek Dużej jest bardzo słusznyZwykle tak jest, że rzadka kupka, jak już jest, to kilka razy trzeba iść do kuwetki
A zwykłą to się raz dziennie robi
![]()
Sabcia
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Wniosek Dużej jest bardzo słusznyZwykle tak jest, że rzadka kupka, jak już jest, to kilka razy trzeba iść do kuwetki
A zwykłą to się raz dziennie robi
![]()
Sabcia
Aleczasem to co 2 dni.
Julek
lucas 2014 pisze:Lady... chociaż jedno liźnięcie za każdego kto Ciebie kocha.![]()
![]()
Proszę... Lucas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1399 gości