Tosia faktycznie chudziutka

Pogoda w tym roku taka niespecjalna to moze dlatego też wino gubi liscie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Zwierzyniec śliczny ...jak zawsze![]()
Tosia faktycznie chudziutka, ale przy chorobach tak bywa, ważne , ze je i normalnie sie zachowuje
![]()
Kotina pisze:mir.ka pisze:Zwierzyniec śliczny ...jak zawsze![]()
Tosia faktycznie chudziutka, ale przy chorobach tak bywa, ważne , ze je i normalnie sie zachowuje
![]()
Może ...
Obcięłam bardzo krótko, może jeszcze odbije ....
W poniedziałek będę rozmawiała z dr Dominiką nt szczegółów przygotowania Tosi do operacji ....
Znowu mam wrażenie, że ... organizacyjnie mnie to przerasta - ta odległość, zupełnie mi nieznane okolice, jakbym miała jechać do innego miasta ...
Zniknęła gdzieś zaradna Elka, a "pcha się na afisz" popierdułka pełna obaw i wątpliwości ....![]()
![]()
![]()
Jak ja takiej siebie nie lubię !!!!!!
Córka zawiezie mnie tam przed pracą, trochę będę musiała poczekać, bo mam być na 9.30
Potem będę musiała stamtąd wrócić .... sama - dlaczego mam cykora![]()
![]()
![]()
Wieczorem też pojedzie po Tosiulkę ... wsio ustalone
W takich momentach strasznie się wściekam, że nie mogę liczyć na swojego męża ....
zuza pisze:Kotina - jestes bardzo dzielna w kwestii sprzatania balkonu
Kiedy jest ta operacja?
Kotina pisze:zuza pisze:Kotina - jestes bardzo dzielna w kwestii sprzatania balkonu
Kiedy jest ta operacja?
Dzięki, Zuza - jestem z siebie zadowolona, bo co wyjdę na balkon to mi się "banan" pojawia na twarzy![]()
i najważniejsze pokonałam swoją niemoc, ogarniającą mnie ostatnio dość często ...![]()
Operacja planowana jest na 26 lipca, ale na 100% będę wiedziała w poniedziałek po rozmowie z dr Dominiką
zuza pisze:Kotina pisze:zuza pisze:Kotina - jestes bardzo dzielna w kwestii sprzatania balkonu
Kiedy jest ta operacja?
Dzięki, Zuza - jestem z siebie zadowolona, bo co wyjdę na balkon to mi się "banan" pojawia na twarzy![]()
i najważniejsze pokonałam swoją niemoc, ogarniającą mnie ostatnio dość często ...![]()
Operacja planowana jest na 26 lipca, ale na 100% będę wiedziała w poniedziałek po rozmowie z dr Dominiką
Ok, to napisz, bo jakbym miala wtedy urlop, to moglabym Cie podtrzymac na duchu
zuza pisze:Ja tez
Ale gapa ze mnie, urlop mam w 2 polowie sierpnia, a Ty o lipcu piszesz!
No nic, przepraszam za zamieszanie. I tak sie pewnie spotkamy
Gosiagosia pisze:Ja będę trzymać mocno kciuki![]()
jestem z Wami myślą.
mir.ka pisze:i co po rozmowie na temat operacji Tosi?
zuza pisze:tja... regularnie mam problem z datami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 43 gości