Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Badanie potwierdziło HCM, ale stan serca nie jest zły. Troszkę za bardzo zbiliśmy ciśnienie, dostaliśmy korektę leków.
Nadal nie znamy przyczyny braku apetytu. Wyniki krwi są dobre, nerki i tarczyca ok, cukier w porządku.
Musimy jeszcze skonsultować się z okulistą. Niestety "nasza" jest chora.
Dzisiaj Ducati wypiła sama miseczkę wody. Może wreszcie załapie z jedzeniem.
Zrobiła się bardzo gadatliwa
FElunia pisze:HCM u Ducati potwierdzone, ale stan serca nie jest zły.
Kota wczoraj wypiła samodzielnie miseczkę wody. Niestety nadal nie chce jeść.
Felunia dzisiaj obudziła mnie w środku nocy barankami i miauczeniem. Musiałam ją miziać i przytulać. Byłam zaszczycona tą audiencją.
Ostatnio kotki dostały taki fajny poddupniczek od Tulisia
mir.ka pisze:FElunia pisze:HCM u Ducati potwierdzone, ale stan serca nie jest zły.
Kota wczoraj wypiła samodzielnie miseczkę wody. Niestety nadal nie chce jeść.
Felunia dzisiaj obudziła mnie w środku nocy barankami i miauczeniem. Musiałam ją miziać i przytulać. Byłam zaszczycona tą audiencją.
Ostatnio kotki dostały taki fajny poddupniczek od Tulisia
a jaki ładny zielony kocyk mają![]()
Tulis jest bardzo zdolny![]()
Felunia miała noc dobroci dla Dużej?
kocka pisze:powodzenia koteczce , tyle dobrych rzeczy do jedzenia , kupilam za namowa kaczke z ziemniakami i to byl blad bo nie mozna sie opedzic od kotow tak je neci , a wor z karma musialam schowac na najwyzsza zamykana polke w szafie , moze by sprobowala , moge wyslac na probe troche
dla mnie moje koty sa dobre i miziaja sie ale wciaz sa niedobre dla siebie
Zefir pisze:Przeczytałem cały wątek i zakochałem się w całej trójce. Dobrze, że Bohunek został u was na stałe
.
Trzymam kciuku za zdrowie Ducati.
FElunia pisze:Ducati zjadła samodzielnie i bez przymusu porcję -poleconego przez samego Miszcza Morfa - Winstona śmietanowego!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 181 gości