Moderator: Estraven
MaryLux pisze::201461![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Rudziu, Rudziu, jak Duża będzie niegrzeczna, to jej nasiusiaj do kapciów. Albo nakupkaj
Inka
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Rudziu, Rudziu, jak Duża będzie niegrzeczna, to jej nasiusiaj do kapciów. Albo nakupkaj
Inka
moich Rudzia nie lubi bo za małe na jej okrągłą d..kę
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Rudziu, Rudziu, jak Duża będzie niegrzeczna, to jej nasiusiaj do kapciów. Albo nakupkaj
Inka
Nie doceniasz Rudzi!![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Rudziu, Rudziu, jak Duża będzie niegrzeczna, to jej nasiusiaj do kapciów. Albo nakupkaj
Inka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idę schować swoje buty, bo kapcie mam na nogach
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Rudziu, Rudziu, jak Duża będzie niegrzeczna, to jej nasiusiaj do kapciów. Albo nakupkaj
Inka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rudziu, do dzieła!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rudziu, do dzieła!
ciiiiiiii Rudzia śpi![]()
przy zimnym kominku w koszyku na drzewo
agusialublin pisze:Mira tydzień mnie na forum nie było a Ty znowu kociaka przytachałaś do domu![]()
a nie mówiłam
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Rudziu, Rudziu, jak Duża będzie niegrzeczna, to jej nasiusiaj do kapciów. Albo nakupkaj
Inka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rudziu, do dzieła!
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Mira tydzień mnie na forum nie było a Ty znowu kociaka przytachałaś do domu![]()
a nie mówiłam
nie przytachałam tylko mi przywieźli takiego wypłosza małego potrzebującego trochę większej opieki i czułości![]()
choć Rudzia mi zapowiada, że to na pewno ma być ostatni......w tym roku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 557 gości