♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 15, 2014 11:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Jakie przystojniachy!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lis 15, 2014 14:16 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Myszolandia pisze:ojejkujejku :1luvu:
tak dla mnie się wystawiłeś ? kiedyś w końcu wtopię dzioba w Twoje futerko :oops: :oops: :oops:

:ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lis 15, 2014 18:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej weekendowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pogoda się popsuła, ale wiadomo... weekend to czas sprzątania, prania, gotowania itd ;)
Może jutro poleniuchujemy ;)
Kocurki najedzone, wciągnęły tyle tego pseudo barfa, że na prawdę zaczynam się zastanawiać poważnie nad prawdziwym barfowaniem już na całego...
Suche lubią ok, ale z mokrym wybrzydzają i to oba :roll:
Surowe za to kochają w każdej ilości. Siedzi to we mnie, bo wiem, że barfa by polubiły, tylko ja muszę się przemóc, że dam radę....

Teraz wszyscy faceci zrobili sobie drzemkę, wraz z moim małżem a jak mam chwilę do pobuszowania na miau ;)

klaudiafj pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale piękne kociaste!!! Wspaniałe :) I super zdjęcia :))

Dzięki Klauduś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kotelsonciorny pisze:Ależ oni są piękni i przystojni :D a jaką Teemo ma śliczną stopkę :mrgreen: uwielbiam kocie stópki :1luvu:

vanesia1 pisze:
kotelsonciorny pisze:Ależ oni są piękni i przystojni :D a jaką Teemo ma śliczną stopkę :mrgreen: uwielbiam kocie stópki :1luvu:

Ja też... :oops:

Ja tyż :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I tylko szukam nowego miejska na kocią dziarkę :ryk:

kuba.kaczor13 pisze:Piękne masz koty , ale Muu jest boski :1luvu:

kuba.kaczor13 pisze:A tak w ogóle to pozdrawiamy Was i zdrowia życzymy ludziom i zwierzorkom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy Kubuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wzajemnie pozdrawiamy i miziaki ślemy dla dwóch ślicznych panienek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461

mag828 pisze:
Piękne pozy obu kociastych, ale wiadomo ja skrzywiona jestem i uwielbiam Teemo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
no i kocie stópki także :mrgreen:

Kocie stópki są super :1luvu:
Czemu skrzywiona? ;) Teemcia jest przekonany :1luvu:

aannee99 pisze:Są kocurki!!!! Słodziaki wielkie <3 <3 <3

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myszolandia pisze:
Móóóóóóó !!!!!!!! :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mó akurat czekał na mizianie po brzuszku, co rzadko się zdarza, ale jednak :mrgreen:

Annaa"[/quote]
:1luvu: :1luvu: :1luvu:[/quote]

Hej Ania :1luvu: :1luvu: :1luvu:

[quote="kicikicimiauhau pisze:
Jacy fotogeniczni :1luvu: A Mu jak pacza przez okienko :mrgreen:

on to uwielbia i może tak godzinami :mrgreen:

MamaMeli pisze:Jakie przystojniachy!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj pisze:
Myszolandia pisze:ojejkujejku :1luvu:
tak dla mnie się wystawiłeś ? kiedyś w końcu wtopię dzioba w Twoje futerko :oops: :oops: :oops:

:ryk:

:mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob lis 15, 2014 20:50 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej :201461
Mięsko jest dla nich zdrowe, dobrze, że lubią :twisted: Laluś kiedyś jadł i gotowane, i surowe, a teraz... :roll: Tylko mokre i suche u w głowie :201446
kicikicimiauhau

Post » Nie lis 16, 2014 20:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej w niedzielny wieczór :1luvu:

Dzisiaj było cieplutko, można było spokojnie wyjść na spacer a przy okazji odwiedzić lokal wyborczy ;)
Jutro mamy behawiorystkę i dobrze, bo dzisiaj mieliśmy nie miłą niespodziankę...
Po prostu szok, stało się to po raz pierwszy... Teemcia zrobił kupala na dywanik przy drzwiach wejściowych 8O
Co ciekawe, najpierw zaglądnął do wszystkich kuwet... a potem zaczął miauczeć tym swoim charakterystycznych donośnym "miaaaau" i narobił na dywanik 8O
Ja już nie wiem... tego jeszcze nie było... :(
Poza tym nie ładny byl ten urobek... mięsko mielone mu nie podeszło? :(
Jutro dowiem się więcej a za tydzień kolejne badania :(

kicikicimiauhau pisze:Hej :201461
Mięsko jest dla nich zdrowe, dobrze, że lubią :twisted: Laluś kiedyś jadł i gotowane, i surowe, a teraz... :roll: Tylko mokre i suche u w głowie :201446

Hej :)
Ważne, że coś w ogóle szama ze smakiem ;)
Moje się robią coraz bardziej wybredne bestie ;)

Dzisiaj na karmieniu bezdomniaczków spotkałam Pucusia, czyli brata bliźniaka Szpiegulka :D
Szkoda, że nie miałam aparatu, są po prostu identycznie, z tymi pusiami jak chomiczek ;)
Kiedyś zrobię mu fotkę... to jest kot oswojony... niestety, nie ucieka, daje się poglaskać... jakby był czyjś, ale czyj kot grzebie w śmietniku? ....
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie lis 16, 2014 20:06 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

U nas od wczoraj zimne wiatrzysko . A teraz jeszcze popadało :roll:
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 16, 2014 21:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu, jak Nuri ma jakiegoś niefajnego kupalka to też robi go poza kuwetką. Miał takie dwa brzydale w zeszłym tygodniu to oba były poza. Za to Meli z jednym ponarkozowym pawikiem nie zdążyła, ale drugi, PAWIK, poszedł do kuwety. I to w łazience a miała kuwetę tuż obok legowiska i łapki się jeszcze bałdzo plątały. Ona jest niesamowita.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lis 16, 2014 21:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ojej Teemciu co z tobą :(
Kasiu może brzuszek nie przyzwyczajony do mięska i dlatego taka reakcja była.
Oby jutro behawiorystka powiedziała Wam coś sensownego i pomogła :ok:

Pozdrawiam :1luvu: :1luvu: i mizam :201461 :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 17, 2014 1:19 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

To była pierwsza myśl właśnie, że po raz pierwszy dostał praktycznie tylko surowe mięsko i dlatego problemy z brzuszkiem...
Natomiast to, że mając do wyobru 3 kuwetki wybrał dywanik mnie zaskoczyło 8O
Pamiętam jak Muszer miał biegunkę to biegł popiskując z z podwiniętym ogonem do kuwety by tylko zdążyć narobić na żwirek ;)
No, ale wiadomo, każdy kot jest inny :)

barbarados pisze:U nas od wczoraj zimne wiatrzysko . A teraz jeszcze popadało :roll:
Cześć :1luvu:

Hej hej :1luvu:

U nas też popadało później, ale generalnie było całkiem całkiem :)

MamaMeli pisze:Kasiu, jak Nuri ma jakiegoś niefajnego kupalka to też robi go poza kuwetką. Miał takie dwa brzydale w zeszłym tygodniu to oba były poza. Za to Meli z jednym ponarkozowym pawikiem nie zdążyła, ale drugi, PAWIK, poszedł do kuwety. I to w łazience a miała kuwetę tuż obok legowiska i łapki się jeszcze bałdzo plątały. Ona jest niesamowita.

Wiesz... ja pamiętam naszą 3 miesięczną Tris, burą kociczkę, która zachorowała na tyfus. Była taka biedna, słaba, z gorączką... a złaziła ze spanka i wędrowała dzielnie do kuwetki by zwymiotować :(
Na tych chwiejących się żbikowych łapkach :(
No z tego wynika, że co kot to obyczaj ;)

Annaa pisze:Ojej Teemciu co z tobą :(
Kasiu może brzuszek nie przyzwyczajony do mięska i dlatego taka reakcja była.
Oby jutro behawiorystka powiedziała Wam coś sensownego i pomogła :ok:

Pozdrawiam :1luvu: :1luvu: i mizam :201461 :201461

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy Kochana :1luvu:

No właśnie podejrzewam za dużą porcję surowego jak na początek...

Jutro dam znać co i jak i odwiedzę Wasze wątki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon lis 17, 2014 9:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kasiu

Ta wpadka z kupalem, to właściwie nie wiem jaka przyczyna tego mogła być, może faktycznie te mięsko surowe?. U nas Tosi się zdarzyło zrobić kupala poza kuwetą, ona jest czyściocha i kuwetę muszę sprzątać często, jak jest jej za brudno, to potrafi to pokazać załatwiając się w brodziku :oops:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lis 17, 2014 10:35 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:potrafi to pokazać załatwiając się w brodziku :oops:

oj :roll:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon lis 17, 2014 10:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Noooo... dwa razy jej się zdarzyło pójść do brodzika i... :oops:
Obrazek

aannee99

Post » Pon lis 17, 2014 16:25 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:Hej Kasiu

Ta wpadka z kupalem, to właściwie nie wiem jaka przyczyna tego mogła być, może faktycznie te mięsko surowe?. U nas Tosi się zdarzyło zrobić kupala poza kuwetą, ona jest czyściocha i kuwetę muszę sprzątać często, jak jest jej za brudno, to potrafi to pokazać załatwiając się w brodziku :oops:

No faktycznie muszę przyznać, że to się stało przed codziennym sprzątaniem kuwet.... :roll:
Zwykle robię to rano, ale niedziela... pospaliśmy dłużej, górki z siuśków były, mniej żwirku, może też dlatego.
Oby to się nie powtórzyło i oby nie było to związane z jego zdrowiem :(

Troszkę mam stresa przed wizytą tej dziewczyny... nie wiem co usłyszę, może to ja popełniam jakiś błąd?
Ale trzeba się tego dowiedzieć :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon lis 17, 2014 17:06 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Będzie dobrze kochana <3

U mnie tak właśnie było jakiś czas temu, sprzątać miałam całkowicie kuwetkę w sobotę, ale brat z żoną byli i w niedzielę rano miałam to zrobić, no cóż.. Tosia w nocy nabrudziła w brodziku, bo kuwetka żwir nie był w odpowiednim czasie zmieniony :oops:
Obrazek

aannee99

Post » Pon lis 17, 2014 20:51 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej :1luvu:
Widzę, że mam szczęście, że moim kotom nie przeszkadza to, że załatwiają się jeden po drugim.
Jak jestem w domu to sprzątam na bierząco, ale gdy nie ma mnie przez cały dzień to kuwety są pełne :strach:
Ale jak czytam to różne są koty i niektórym przeszkadza, gdy w kuwecie już coś jest.
Kasiu mam nadzieję, że behawiorystka pomoże :ok:
Trzymam kciuki za Teemcia :ok: i miziam oba cudne kocurki :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]