Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:ojejkujejku![]()
tak dla mnie się wystawiłeś ? kiedyś w końcu wtopię dzioba w Twoje futerko![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze::1luvu:![]()
![]()
Ale piękne kociaste!!! Wspaniałe
I super zdjęcia
)
kotelsonciorny pisze:Ależ oni są piękni i przystojnia jaką Teemo ma śliczną stopkę
uwielbiam kocie stópki
vanesia1 pisze:kotelsonciorny pisze:Ależ oni są piękni i przystojnia jaką Teemo ma śliczną stopkę
uwielbiam kocie stópki
Ja też...
kuba.kaczor13 pisze:Piękne masz koty , ale Muu jest boski
kuba.kaczor13 pisze:A tak w ogóle to pozdrawiamy Was i zdrowia życzymy ludziom i zwierzorkom![]()
![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:
Piękne pozy obu kociastych, ale wiadomo ja skrzywiona jestem i uwielbiam Teemo![]()
![]()
![]()
no i kocie stópki także
aannee99 pisze:Są kocurki!!!! Słodziaki wielkie![]()
![]()
Myszolandia pisze:
Móóóóóóó !!!!!!!!
Annaa"[/quote]
![]()
![]()
[/quote]
Hej Ania![]()
![]()
![]()
[quote="kicikicimiauhau pisze:Jacy fotogeniczniA Mu jak pacza przez okienko
MamaMeli pisze:Jakie przystojniachy!
klaudiafj pisze:Myszolandia pisze:ojejkujejku![]()
tak dla mnie się wystawiłeś ? kiedyś w końcu wtopię dzioba w Twoje futerko![]()
![]()
![]()
kicikicimiauhau pisze:Hej![]()
Mięsko jest dla nich zdrowe, dobrze, że lubiąLaluś kiedyś jadł i gotowane, i surowe, a teraz...
Tylko mokre i suche u w głowie
barbarados pisze:U nas od wczoraj zimne wiatrzysko . A teraz jeszcze popadało![]()
Cześć
MamaMeli pisze:Kasiu, jak Nuri ma jakiegoś niefajnego kupalka to też robi go poza kuwetką. Miał takie dwa brzydale w zeszłym tygodniu to oba były poza. Za to Meli z jednym ponarkozowym pawikiem nie zdążyła, ale drugi, PAWIK, poszedł do kuwety. I to w łazience a miała kuwetę tuż obok legowiska i łapki się jeszcze bałdzo plątały. Ona jest niesamowita.
Annaa pisze:Ojej Teemciu co z tobą![]()
Kasiu może brzuszek nie przyzwyczajony do mięska i dlatego taka reakcja była.
Oby jutro behawiorystka powiedziała Wam coś sensownego i pomogła![]()
Pozdrawiam![]()
i mizam
![]()
aannee99 pisze:potrafi to pokazać załatwiając się w brodziku
aannee99 pisze:Hej Kasiu
Ta wpadka z kupalem, to właściwie nie wiem jaka przyczyna tego mogła być, może faktycznie te mięsko surowe?. U nas Tosi się zdarzyło zrobić kupala poza kuwetą, ona jest czyściocha i kuwetę muszę sprzątać często, jak jest jej za brudno, to potrafi to pokazać załatwiając się w brodziku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości